ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Η φιλαρμονική παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο από μπαλκόνια ξενοδοχείου και συγκινεί

25 Μαρτίου 2021: Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Δήμος στα Τρίκαλα τιμώντας την επέτειο για την Ελληνική Επανάσταση πριν 200 χρόνια. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο τα Τρίκαλα «έλουσε» ο Εθνικός μας Ύμνος ο οποίος ακούστηκε από μπαλκόνια ξενοδοχείου! Ναι καλά διαβάσατε. Η φιλαρμονική του Δήμου βρέθηκε στα μπαλκόνια ενός μεγάλου ξενοδοχείου...

25 Μαρτίου 2021: Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Δήμος στα Τρίκαλα τιμώντας την επέτειο για την Ελληνική Επανάσταση πριν 200 χρόνια.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

25 Μαρτίου 2021: Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Δήμος στα Τρίκαλα τιμώντας την επέτειο για την Ελληνική Επανάσταση πριν 200 χρόνια.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο τα Τρίκαλα «έλουσε» ο Εθνικός μας Ύμνος ο οποίος ακούστηκε από μπαλκόνια ξενοδοχείου!

Ναι καλά διαβάσατε. Η φιλαρμονική του Δήμου βρέθηκε στα μπαλκόνια ενός μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής και παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο.

Μια κίνηση φυσικά που συγκίνησε άπαντες στο νοσοκομείο (ασθενείς, νοσηλευτικό προσωπικό), αλλά και όσους κατάφεραν να ακούσουν το γεγονός από την ευρύτερη περιοχή.

«Συγκινητική, άκρως πρωτότυπη και αρκούντως εντυπωσιακή, η πρωτοβουλία για την ανάκρουση και παιάνιση του Εθνικού Υμνου και εμβατηρίων, από τη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων… από μπαλκόνια ξενοδοχείου!»«, αναφέρει η λεζάντα του Δήμου Τρικάλων που συνοδεύει το βίντεο στο youtube.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το οποίο τιμήθηκε η 25η Μαρτίου 1821

Exit mobile version