ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας – Εμβόλιο AstraZeneca: 1 στις 100.000 η πιθανότητα θρόμβωσης!

Τι είπε ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας για το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού στην ομιλία του σε εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών.
Τσιόδρας – Εμβόλιο AstraZeneca: 1 στις 100.000 η πιθανότητα θρόμβωσης!

Τι είπε ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας για το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού στην ομιλία του σε εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για το εμβόλιο της AstraZeneca και τα περιστατικά θρομβώσεων που φέρονται να σχετίζονται, στα οποία και αναφέρθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο καθηγητής βρέθηκε την Τρίτη (6/4) σε εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών με θέμα: «Πανδημία SARS-COV-2: Η επιστήμη συνοδοιπόρος με την αβεβαιότητα στην αναζήτηση της αλήθειας».

Εκεί, έδωσε τις δικές τους διευκρινίσεις και αναφερόμενος στο εμβόλιο, τόνισε πως οι θρομβώσεις στις σοβαρές περιπτώσεις του κορονοϊού αγγίζουν το 69%.

Όπως είπε αρχικά ο κ. Τσιόδρας, τα εμβόλια «δεν έχουν ζωντανό ιό», παρά «διδάσκουν την άμυνα μας πώς να τον σκοτώσει».

Δεύτερον, «οδηγούν σε σημαντική μείωση των επιβεβαιωμένων περιστατικών της νόσου και των θανάτων που αποδίδονται σε αυτή».

Μάλιστα, για να υποστηρίξει τα λεγόμενά του, αναφέρθηκε στο παράδειγμα του Ισραήλ, σημειώνοντας πως στη γειτονική χώρα εμβολιάστηκαν περισσότεροι από 5 εκατ. άνθρωποι, με αποτέλεσμα η υγειονομική κρίση να περιοριστεί.

«Η πανδημία παραμένει ελεγχόμενη» στο Ισραήλ, όπως εξήγησε.

«Συνολικά, ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, οι επιστήμονες εξακολουθούν να έχουν σημαντικές αβεβαιότητες σε σχέση με την επιδημιολογία της νόσου, για τη θεραπευτική αντιμετώπισή της αλλά και για τον ίδιο τον ιό, με τους ειδικούς να ερευνούν την εποχικότητά του, τις μεταλλάξεις κ.ο.κ.», συμπλήρωσε κατά την ομιλία του.

Εξάλλου, η πρόσφατη έρευνα του ΠΟΥ για την προέλευση του κορονοϊού, δεν την προσδιόρισε με ακρίβεια, είπε ο καθηγητής, ο οποίος μίλησε για τον μέχρι τώρα γνωστό «κρίκο», τις νυχτερίδες ή τους παγκολίνους, από όπου και ο ιός έφτασε στον άνθρωπο.

Ουσιαστικά αγνοείται το ζώο που αποτέλεσε τον ενδιάμεσο ξενιστή, όπου ο ιός εξελίχθηκε ώστε να μπορέσει να προσβάλλει και εμάς.

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Οι εξουσιαστές της Δύσης νοιώθοντας «θεοί» τελικά έγιναν δαίμονες - Παιδεραστία, όργια, αποκρυφισμός, ευγονική και πολιτικές πλεκτάνες συγκλονίζουν τον πλανήτη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Αντώνης Σαμαράς: Νέα συνέντευξη με σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό – «Το χάος είναι ο κ. Μητσοτάκης»

Αντώνης Σαμαράς: Νέα συνέντευξη με σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό – «Το χάος είναι ο κ. Μητσοτάκης»

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε στον Κ.Μητσοτάκη ο Αντώνης Σαμαράς, διαψεύδοντας τις φήμες περί υποτιθέμενης ανακωχής μεταξύ τους

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση: To 57% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο με την κυβέρνηση – Το ποσοστό εκτινάχθηκε τους τελευταίους 3 μήνες

Δημοσκόπηση: To 57% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο με την κυβέρνηση – Το ποσοστό εκτινάχθηκε τους τελευταίους 3 μήνες

Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco αποτυπώνεται η εκθετική αύξηση της λαϊκής δυσαρέσκειας για την κυβέρνηση

Κοινωνία
Κοινωνία: Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Οι Έλληνες σε οικονομική ασφυξία – Τελειώνουν τα λεφτά στις 18 του μήνα για 6 στα 10 νοικοκυριά

Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Οι Έλληνες σε οικονομική ασφυξία – Τελειώνουν τα λεφτά στις 18 του μήνα για 6 στα 10 νοικοκυριά

Οικονομική ανασφάλεια, περικοπές σε βασικές ανάγκες και αδυναμία αποταμίευσης καταγράφει η ετήσια έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μας έστειλε για… χόρτα η Έφη Αχτσιόγλου: Aνακάλυψε τον εχθρό του βιγκανισμού και είναι ο… Τραμπισμός

Μας έστειλε για… χόρτα η Έφη Αχτσιόγλου: Aνακάλυψε τον εχθρό του βιγκανισμού και είναι ο… Τραμπισμός

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, «κούφανε» τους πάντες με τα... χορτοφαγικά συμπεράσματά της

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Alco: Αταλάντευτη η δυναμική Καρυστιανού με το 26% να βλέπει θετικά το κόμμα της – Στο 23,5% η ΝΔ

Δημοσκόπηση Alco: Αταλάντευτη η δυναμική Καρυστιανού με το 26% να βλέπει θετικά το κόμμα της – Στο 23,5% η ΝΔ

Σχεδόν οι 4 στους 10 αναποφάσιστους σκέφτονται να ψηφίσουν το κόμμα Καρυστιανού - Το 75% θέλει να «πειστεί» από το κυβερνητικό της πρόγραμμα

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Υπαπαντή του Κυρίου: Η μητρότητα, η αγκαλιά του Συμεών και το θαύμα της ζωής

Η Υπαπαντή του Κυρίου: Η μητρότητα, η αγκαλιά του Συμεών και το θαύμα της ζωής

Η Υπαπαντή είναι ένα ευλογημένο «εγχειρίδιο» μητρότητας - Από την αγκαλιά της μάνας Παναγίας στην αγκαλιά της Εκκλησίας και τον τύπο της που είναι ο Δίκαιος Συμεών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σε δυνάστη των νοικοκυριών εξελίχθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ: «Τσουνάμι» καταγγελιών για ανύπαρκτες ρευματοκλοπές και εξοντωτικά πρόστιμα σε αθώους πολίτες

Σε δυνάστη των νοικοκυριών εξελίχθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ: «Τσουνάμι» καταγγελιών για ανύπαρκτες ρευματοκλοπές και εξοντωτικά πρόστιμα σε αθώους πολίτες

Ανάστατοι χιλιάδες ιδιοκτήτες με πρόστιμα χιλιάδων ευρώ από τον ΔΕΔΔΗΕ, καλούμενοι να αποδείξουν πώς «δεν είναι ελέφαντες»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Η βουλευτής ΝΔ Χ.Αλεξοπούλου έκανε την πιο άθλια δήλωση του 2026 ως τώρα: «Το τζάμπα πέθανε για τα φθηνά ενοίκια – Δεν θα σας πάρουμε και ζακετούλα»

Η βουλευτής ΝΔ Χ.Αλεξοπούλου έκανε την πιο άθλια δήλωση του 2026 ως τώρα: «Το τζάμπα πέθανε για τα φθηνά ενοίκια – Δεν θα σας πάρουμε και ζακετούλα»

Σάλος με το ρεσιτάλ αναλγησίας της Χ. Αλεξοπούλου στην εκπομπή του Τάκη Χατζή - Πλήρης κάλυψη των αισχρών δηλώσεων από τον Π.Μαρινάκη

Κοινωνία