ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας: «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του»

Το δικό του μήνυμα για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 19 Μαρτίου, έστειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter πως: «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια & πολλή αγάπη. Η απώλειά του...
Τσίπρας: «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του»

Το δικό του μήνυμα για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 19 Μαρτίου, έστειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter πως: «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια & πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Δείτε το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας: «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.