ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζανακόπουλος για την κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών: «Έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια»

«Ο κ. Ερντογάν επιχείρησε έναν έμμεσο συμψηφισμό ανάμεσα στις υποθέσεις των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών και των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τη στρατηγική της Άγκυρας αλλά και τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Ανδριανούπολης, σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και τόνισε πως η Τουρκία θέλει να χρησιμοποιήσει τους δύο στρατιωτικούς για πολιτικούς λόγους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε πως η κράτηση των Ελλήνων «έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια» καθώς κρατούνται χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Επιπρόσθετα χαρακτήρισε «μη αποτελεσματικό δρόμο» τον τρόπο που κινείται η Άγκυρα και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως αρνείται το διάλογο στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

«Ο κ. Ερντογάν δεν τόλμησε να κάνει έναν άμεσο συμψηφισμό, επιχείρησε έναν έμμεσο συμψηφισμό ανάμεσα στις υποθέσεις των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών και των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, δεν νομίζω ότι αυτού του τύπου η τοποθέτηση βγάζει νόημα, διότι πρόκειται για δύο ανόμοιες υποθέσεις», ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm.

Exit mobile version