ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βενζίνη: «Φωτιά» με νέα άνοδο – Σχεδόν 2,40 ευρώ η αμόλυβδη στο κέντρο!

Η άνοδος στη βενζίνη συνεχίζεται για τα καλά και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσει!
Βενζίνη: «Φωτιά» με νέα άνοδο – Σχεδόν 2,40 ευρώ η αμόλυβδη στο κέντρο!

Χαμός συνεχίζει να γίνεται με τη βενζίνη, που έχει πάρει την ανιούσα και τα πράγματα δε δείχνουν να είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Κάθε μέρα βλέπουμε και μία τιμή ακόμα υψηλότερη και το ένα ρεκόρ… σπάει ο άλλο προκαλώντας τεράστιο… πονοκέφαλο στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πλέον ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας έχουμε πρατήρια που την απλή αμόλυβδη τη δίνουν με 2,40 το λίτρο.

Αυτές τις τιμές μέχρι τώρα τις συναντούσαμε περισσότερο στα νησιά, ωστόσο φαίνεται ότι πρέπει σιγά-σιγά να τις συνηθίσουμε.

Βενζίνη: Η κρίση στη Μέση Ανατολή εκτοξεύει τις τιμές!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ίδιο ρεπορτάζ, οι τιμές εκτινάσσονται παρά το γεγονός ότι αποφεύχθηκε η κρίση και η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με την πρόεδρο Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, «όσο ανεβαίνουν τα τιμολόγια θα ανεβαίνουν και οι τιμές στα μαγαζιά (τα πρατήρια).

Από την Παρασκευή που μας πέρασε μέχρι και σήμερα, έχουμε το ίδιο τιμολόγιο γι’ αυτό και οι υψηλές τιμές. Αύριο περιμένουμε καινούριο τιμολόγιο – θα δούμε. Μπορεί αύριο να πέσουν οι τιμές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βενζίνη: «Φωτιά» με νέα άνοδο – Σχεδόν 2,40 ευρώ η αμόλυβδη στο κέντρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.