ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο που κόβει την ανάσα – Καμικάζι με μηχανές στη Θεσσαλονίκη (vid)

Σε πίστα έχουν μετατρέψει τους δρόμους στη Θεσσαλονίκη καμικάζι οδηγοί μηχανών μεγάλου κυβισμού για να κάνουν κόντρες. Στις εικόνες που κόβουν την ανάσα, φαίνονται να κάνουν σούζες και να οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα στον περιφερειακό της πόλης, ενώ περνούν χωρίς να πληρώσουν από τα διόδια του Ωραιοκάστρου, εκμεταλλευόμενοι το κενό που υπάρχει ανάμεσα από τις...
Βίντεο που κόβει την ανάσα – Καμικάζι με μηχανές στη Θεσσαλονίκη (vid)

Σε πίστα έχουν μετατρέψει τους δρόμους στη Θεσσαλονίκη καμικάζι οδηγοί μηχανών μεγάλου κυβισμού για να κάνουν κόντρες.

Στις εικόνες που κόβουν την ανάσα, φαίνονται να κάνουν σούζες και να οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα στον περιφερειακό της πόλης, ενώ περνούν χωρίς να πληρώσουν από τα διόδια του Ωραιοκάστρου, εκμεταλλευόμενοι το κενό που υπάρχει ανάμεσα από τις μπάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός ορίων η τουρκική προπαγάνδα (vid)

Στη συνέχεια συγκεντρώνονται σε ένα απομονωμένο δρόμο όπου κάνουν κόντρες. Αστυνομικοί επεμβαίνουν και τους «διαλύουν», όμως εκείνοι δεν πτοούνται ιδιαίτερα, καθώς απλά φεύγουν από το σημείο.

Δείτε το βίντεο με τους καμικάζι οδηγούς μηχανών:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντεο που κόβει την ανάσα – Καμικάζι με μηχανές στη Θεσσαλονίκη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.