ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Viral αγγελία στον Βόλο: «Διατίθενται» κατσίκια για ψυχοθεραπεία

Αν έχεις... έμπνευση διάβαινε. Η αγγελία που έγινε viral.
Viral αγγελία στον Βόλο: «Διατίθενται» κατσίκια για ψυχοθεραπεία

Viral: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σχέση θα μπορούσαν να είχαν τα συμπαθή κατσίκια με την ψυχοθεραπεία; Η πιο πιθανή απάντηση είναι καμία, ωστόσο ένας κτηνοτρόφος έρχεται να ανατρέψει τα πάντα!

Βόλος: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός δημοσίευσε μια αγγελία κάπως… αλλιώτικη από τις υπόλοιπες. Εκεί, προσφέρει τα ζώα του επειδή πιστεύει πως μπορούν να βοηθήσουν ανθρώπους να ηρεμήσουν.

«Διατίθενται κατσικάκια της οικογένειας για υιοθεσία στο πλαίσιο ελεύθερης επιλογής, ψυχοθεραπείας. Συγκατοικούμε με τις συνοδοιπόρες αυτές ψυχές στον Κάκαβο Διατίθεται γάλα φρεσκοαρμεγμένο» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όπως διευκρίνισε, τα κατσίκια του διατίθενται σε μικρή ηλικία, μαζί με το απαραίτητο μπιμπερό, είτε στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ αν είναι μικρά σε ηλικία είτε στην τιμή των 50 ευρώ αν είναι μεγαλύτερης ηλικίας με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει χώρος για το ζώο.

Όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1:




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Viral αγγελία στον Βόλο: «Διατίθενται» κατσίκια για ψυχοθεραπεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.