ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Ο ντελιβεράς ανησύχησε επειδή σταμάτησε να παραγγέλνει. Τον βρήκαν νεκρό

Άνδρας πέθανε αβοήθητος στο σπίτι του και ο θάνατός του έγινε γνωστός  από τον ντελιβερά του, γιατί σταμάτησε να παραγγέλνει.

Βόλος: Άνδρας πέθανε αβοήθητος στο σπίτι του και ο θάνατός του έγινε γνωστός  από τον ντελιβερά του, γιατί σταμάτησε να παραγγέλνει.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Βόλος: Άνδρας πέθανε αβοήθητος στο σπίτι του και ο θάνατός του έγινε γνωστός  από τον ντελιβερά του, γιατί σταμάτησε να παραγγέλνει.

Βόλος: Ο άνδρας ηλικίας 68 ετών πέθανε μόνος και αβοήθητος στο σπίτι του στον Αλμυρό Μαγησίας. Ο μόνος που τον αναζήτησε  ένας υπάλληλος ταχυφαγείου που του πήγαινε φαγητό σχεδόν καθημερινά.

Όταν πέρασαν κάποιες ημέρες και ο άτυχος άνδρας σταμάτησε να παραγγέλνει ο ντελιβεράς ανησύχησε και άρχισε να πονηρεύεται ότι κακό μπορεί να είχε συμβεί.

Έτσι ο υπάλληλος ενημέρωσε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, εξηγώντας πως ο τακτικός πελάτης δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Αυτό ενώ πραγματοποιούσε παραγγελίες φαγητού ανά τακτά διαστήματα.

Έτσι, λοιπόν, πήγαν στο σπίτι του και στις 5 περίπου χθες το απόγευμα, διαπιστώθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ: Το κανάλι του αγώνα

Μαρία Σάκκαρη: Τι ώρα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (9/6) τη Σβιάτεκ

Ολυμπιακός: Φέρνει στην Ελλάδα και άλλο μεγάλο πολίστα – Η επιστροφή της χρονιάς

Exit mobile version