ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε η αιτία που δυστυχούν οι Έλληνες: Είναι τα 8 πραξικοπήματα στην Αφρική – Αφού το λέει η Βούλτεψη έτσι θα ‘ναι

Η Σοφία Βούλτεψη έσπασε το κοντέρ γραφικότητας - «Άτυχη» η κυβέρνηση Μητσοτάκη που φυσικά δεν φταίει ποτέ για τίποτα

Η Σοφία Βούλτεψη έσπασε το κοντέρ γραφικότητας - «Άτυχη» η κυβέρνηση Μητσοτάκη που φυσικά δεν φταίει ποτέ για τίποτα.
Συντάκτης: Πέτρος Δημόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τελικά αυτή η κυβέρνηση (Μητσοτάκη) είναι πολύ… αδικημένη και οι διεθνείς περιστάσεις δεν την αφήνουν να «μεγαλουργήσει» εδώ και 5 χρόνια. Φυσικά για τα δεινά των Ελλήνων φταίει οτιδήποτε άλλο, εκτός από την ίδια την κυβέρνηση. Είναι γνωστό ανέκαθεν αυτό.

Κάτι η πανδημία, κάτι ο πόλεμος στην Ουκρανία, κάτι το χαλασμένο καλώδιο στη Ρουμανία, κάτι που δεν φύσηξε τον Ιούνιο, κάτι ο θερμοσίφωνας που ξεχνάμε αναμμένο (μη… γελάτε, τα έχουν πει κυβερνητικά στελέχη αυτά), κάτι η φωτιά στη Χαβάη και στην Τενερίφη, κάτι ο «δάκτυλος» των Ρώσων, και εσχάτως μάθαμε από τη Σοφία Βούλτεψη ότι φταίνε και τα 8 πραξικοπήματα που έχουν γίνει στην Αφρική.

Κάναμε μια μικρή σούμα από παράγοντες που δεν αφήνουν την αριστεία του Μαξίμου να λάμψει με την πολιτική της, για να βοηθήσουμε την κ. Βούλτεψη να λέει πιο πετυχημένες κοτσάνες.

«Είστε 5 χρόνια κυβέρνηση…» είπε στην υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ο Χρήστος Κούτρας στον ΣΚΑΪ, εννοώντας ότι είχαν άπλετο χρόνο να λύσουν σε μεγάλο βαθμό τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. «Εντάξει… με πάρα πολλά προβλήματα, με 2 χρόνια πανδημίας, με 3 ενεργούς πολέμους, με 8 πραξικοπήματα στην Αφρική, με βαρύ μεταναστευτικό…», απάντησε η Σοφία Βούλτεψη καίγοντας και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα του μέσου τηλεθεατή.

Άρα για την καταστροφή του ΕΣΥ, για την ακρίβεια στα τρόφιμα, για την υπερφορολόγηση, για την εξαήμερη εργασία, για τη ληστεία στο ρεύμα, για την κυριαρχία των καρτέλ στην αγορά και για πολλά άλλα ακόμη, φταίνε τα… πραξικοπήματα στην Αφρική. Σύμφωνα με τη λογική της Βούλτεψη, ο πολίτης δεν θα πρέπει να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, αλλά να κοιτάζει καθημερινά διεθνείς ειδήσεις μήπως έγινε πραξικόπημα στο Σουδάν.

Η μόνη «λογική» που θα μπορούσε να έχει το «τούβλο» της Βούλτεψη, είναι πώς έχει συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε αφρικανική και τριτοκοσμική χώρα, όποτε ναι, έχουμε έναν λόγο παραπάνω να μας ενδιαφέρουν τα πραξικοπήματα της Αφρικής. Ούτως ή άλλως στην ελευθερία του Τύπου είμαστε κάτω από χώρες όπως η Μπουρκίνα Φάσο, η Νιγηρία, η Γουινέα, η Μποτσουάνα, η Γκάμπια και η Σιέρρα Λεόνε.

Με κάτι δηλώσεις κοροϊδίας σαν της Βούλτεψη, η ΝΔ έχασε 1 εκατ. ψήφους στις ευρωεκλογές. Απ’ ότι φαίνεται βάζουν τα δυνατά τους για να χάσουν πολλές περισσότερες.

Exit mobile version