ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερός ο καιρός σήμερα Μ. Σάββατο 7/4

Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μ. Σάββατο 7/4/2018. Βροχές θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το Μ. Σάββατο, κυρίως μέχρι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ωστόσο, το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση και η λειτουργία της Ανάστασης θα γίνει χωρίς προβλήματα στις περισσότερες περιοχές. Δείτε την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μ. Σάββατο 7/4/2018.

Βροχές θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το Μ. Σάββατο, κυρίως μέχρι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ωστόσο, το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση και η λειτουργία της Ανάστασης θα γίνει χωρίς προβλήματα στις περισσότερες περιοχές.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για Αττική και Θεσσαλονίκη:

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών η όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version