ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν οι αποβολές για τα κινητά στα σχολεία

Σε εφαρμογή ο νέος νόμος για τα κινητά στα σχολεία.
Ξεκίνησαν οι αποβολές για τα κινητά στα σχολεία

Τα κινητά απαγορεύονται πλέον στα σχολεία και η πρώτη αποβολή μαθητή είναι γεγονός λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ένας μαθητής σε σχολείο στην Πάτρα αποβλήθηκε από την διευθύντριά του καθώς χρησιμοποίησε το κινητό του μέσα στην τάξη.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και σύμφωνα με την εφημερίδα Γνώμη οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία της διεύθυνσης, κάνοντας λόγο για ατυχείς χειρισμούς και ανεπαρκή διαχείριση, τονίζοντας παράλληλα πως υπάρχει καταχρηστική συμπεριφορά.

Το Υπουργείο Παιδείας για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων απαγορεύει την χρήση κινητών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο στο Tik Tok:

@alphanews_official Ξεκίνησαν οι αποβολές για τα κινητά στα σχολεία. #alphanews #alphatv #tiktokgr #greektiktok #sxoleio #fy #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – alphanewsgr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκίνησαν οι αποβολές για τα κινητά στα σχολεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.