ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Y.N.Harari στον A. Παπαχελά: «Η πανδημία έκανε τον κόσμο ψηφιακό – Η παρακολούθηση των ανθρώπων πρέπει να φτάσει κάτω από το δέρμα τους»!

Σοκάρουν οι δυστοπικές δηλώσεις που έκανε ο κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari.
Y.N.Harari στον A. Παπαχελά: «Η πανδημία έκανε τον κόσμο ψηφιακό – Η παρακολούθηση των ανθρώπων πρέπει να φτάσει κάτω από το δέρμα τους»!

Μια απόλυτα εφιαλτική και διεστραμμένη δυστοπία περιέγραψε σε συνέντευξη του απέναντι στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά, ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Noah Harari, κορυφαίος συμβούλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που προεδρεύει ο Κλάους Σβαμπ, o εμπνευστής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Ο ιδεολογικός… υπασπιστής του Νεοταξικού φασισμού Harari, βλέπει την πανδημία ως το σημείο μηδέν για την στροφή της ανθρωπότητας προς μια παγκόσμια δικτατορία τεχνοφασισμού, αφού δήλωσε πως «σε μερικές δεκαετίες θα λέμε ότι ο κορονοϊός ήταν η στιγμή που ο κόσμος έγινε ψηφιακός και συμφωνήσαμε να μας παρακολουθούν όλη την ώρα, όχι μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα, άλλα και στις δημοκρατίες. Είναι η στιγμή που η παρακολούθηση πέρασε κάτω από το δέρμα. Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα».

«Για να σταματήσουμε την πανδημία, δεν πρέπει μόνο να παρακολουθούμε τους ανθρώπους, άλλα πρέπει να παρακολουθούμε τι συμβαίνει κάτω από το δέρμα τους», είπε χωρίς κανένα δισταγμό ο «προφήτης» του ψηφιακού φασισμού Harari. Ενώ συνέχισε το αποκρουστικό μανιφέστο του, λέγοντας πως «Το να μετατρέπουμε βιολογικά δεδομένα σε ψηφιακά, είναι ένας τρόπος να γνωρίσουμε τον άνθρωπο καλύτερα απ’ όσο γνωρίζει ο ίδιος τον εαυτό του»!

Αυτές είναι οι αποτρόπαιες επιταγές που προέρχονται από τον νεοσκοταδισμό του Σβαμπ, του οποίου το βιβλίο με καμάρι έχει στο γραφείο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ή φωτογραφίζονται με αυτό διάφοροι βουλευτές για να δώσουν «σήμα» πως προσκυνούν την επερχόμενη παγκόσμια δικτατορία.

Ο κόσμος που αντέδρασε από την πρώτη στιγμή στην εργαλειοποίηση της πανδημίας ως ευκαιρία άσκησης ελέγχου στους λαούς, χαρακτηρίστηκε από τους δημοσιογράφους ως «ψεκασμένος». Και να που τα μεγαλύτερα «κεφάλια» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το δηλώνουν ανοιχτά, και χωρίς περιστροφές. Η πανδημία χρησιμοποιείται για υποταγή στην παρακολούθηση, στην ψηφιοποίηση της οικονομίας, στο τσιπάρισμα των ανθρώπων, στην τέλεια υποδούλωση του ανθρώπινου γένους. Αυτή είναι η ερεβώδης «ελευθερία» που ευαγγελίζεται η Δύση, η Νέα Παγκόσμια Τάξη για την οποία μιλά ο Μπάιντεν.

Μια παγκόσμια κοινωνία «γκρίζων» λαών που θα αποτελείται από ψηφιακά «αναβαθμισμένους» ανθρώπους, απόλυτα ελεγχόμενους από συστήματα παρακολούθησης, χωρίς κινητή και ακίνητη περιουσία, χωρίς ανεξαρτησία, χωρίς ιδιωτικότητα, χωρίς καν βούληση για ελευθερία.

Με αλγόριθμο θα βγαίνει «απόφαση» αν είναι κάποιος… ομοφυλόφιλος!

Και ακόμα «δεν έχουμε δει τίποτα» λέει ο Harari. Οι δηλώσεις του μοιάζουν να ξεπηδούν από το πιο εφιαλτικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η «επανεκκίνηση» δεν μένει απλά στον έλεγχο του ανθρώπου μέσω της οικονομίας, της υγείας, της ενέργειας, της ασφάλειας, άλλα προβλέπει ακόμα και έλεγχο της σεξουαλικότητας!

Όπως είπε ο συγγραφέας «Εγώ κατάλαβα ότι είμαι ομοφυλόφιλος στα 21 μου και σκέφτομαι πως δεν το είχα καταλάβει όταν ήμουν 15 – 16 ετών. Σε λίγα χρόνια ένας αλγόριθμος της Microsoft, της Amazon ή της κυβέρνησης θα μπορεί να το γνωρίζει από τα 12 – 13 μας»!

Ακόμα και το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, τη φυσική έλξη για το διαφορετικό φύλο που γεννιέται έμφυτη στον άνθρωπο, θέλουν να την αποδομήσουν μετατρέποντας την σε… αλγόριθμο, σα να μην είναι ικανός ο άνθρωπος να αναπτύξει τη σεξουαλικότητα του, άλλα να πρέπει να τη διδαχθεί από… ρομπότ!

Ανυποψίαστα και αθώα παιδάκια στην παιδική ηλικία και στην προεφηβεία, να μπαίνουν αναγκαστικά στη γραμμή «παραγωγής» σκλάβων του πανσεξουαλισμού, να τους φυτεύεται με το ζόρι η αμφιβολία και να μπαίνουν σε τεχνητό δίλλημα για το αν είναι… ομοφυλόφιλοι!

Πραγματικά, μέχρι που μπορεί να φτάσει η διαστροφή αυτών που ορίζουν τη μοίρα αυτού του πλανήτη;

 

Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη γίνεται ακριβότερη την ώρα που οι μισθοί δεν ακολουθούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Κλοπή στην Πάτρα με αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια, ενώ ο δράστης φέρεται να έκανε αγορές σε περίπτερο στη γειτονιά του θύματος

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Βιβλία για παιδεραστία, σεξουαλική γιόγκα, σκοτεινά τάγματα μαγείας και Καμπαλισμό διάβαζε αποδεδειγμένα ο σατανικός Τζέφρι Επστάιν

Ελευθέριος Ανδρώνης