ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: Τεράστια Ελληνική Σημαία «σκεπάζει» τον ουρανό του νησιού (Pics)

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου η Ελλάδα μας γέμισε Ελληνικές σημαίες, όμως σε μερικά σημεία αυτές ξεχώριζαν από πολλά χιλιόμετρα μακριά!

Ζάκυνθος: Ανήμερα της 25ης Μαρτίου η Ελλάδα μας γέμισε Ελληνικές σημαίες, όμως σε μερικά σημεία αυτές ξεχώριζαν από... χιλιόμετρα!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ζάκυνθος: Ανήμερα της 25ης Μαρτίου η Ελλάδα μας γέμισε Ελληνικές σημαίες, όμως σε μερικά σημεία αυτές ξεχώριζαν από… χιλιόμετρα!

Για παράδειγμα η Ζάκυνθος ήταν ένα από αυτά μέρη καθώς την εμφάνισή της έκανε μια τεράστια Ελληνική Σημαία που έκανε περήφανους όχι μόνο τους κατοίκους του νησιού αλλά τους απανταχού Έλληνες όπου κι αν αυτοί βρίσκονται!

Συγκεκριμένα η Ελληνική σημαία γιγαντιαίων διαστάσεων «σηκώθηκε» από το πρωί της Πέμπτης (25η Μαρτίου) με την βοήθεια ενός μεγάλου γερανού, στην πλατεία Σολωμού με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Μια κίνηση υψηλού συμβολισμού από πολίτες της Ζακύνθου, οι οποίοι ήθελαν να δώσουν το δικό τους μήνυμα για την Εθνική μας επέτειο.

Ο φακός του «Goodtimes Photography του Διονύση Παπαντώνη, για άλλη μια φορά κατέγραψε μοναδικές εικόνες, με την πανέμορφη Γαλανόλευκη να κυματίζει στον ουρανό της Ζακύνθου, μπροστά από το άγαλμα του Εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού.

Ζάκυνθος: Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικές φωτογραφίες

Exit mobile version