ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζεφύρι: Εγκληματικότητα και επίδειξη δύναμης στα social media – Αδιαφορεί η κυβέρνηση

Εγκληματικότητα και επίδειξη δύναμης στο Ζεφύρι, με νεαρούς να πυροβολούν στον αέρα και την Κυβέρνηση να αδιαφορεί.
Ζεφύρι: Εγκληματικότητα και επίδειξη δύναμης στα social media – Αδιαφορεί η κυβέρνηση

Στα μέγιστα επίπεδα βρίσκεται η εγκληματικότητα στο Ζεφύρι, με τις συμμορίες της περιοχής να κάνουν επίδειξη δύναμης στα social media, την στιγμή που η Ελληνική Κυβέρνηση αδιαφορεί.

Σύμφωνα με όσα έφερε στη δημοσιότητα το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε η «Καθημερινή», νεαροί κάτοικοι του Ζεφυρίου, με βαρύ οπλισμό στα χέρια τους, εμφανίζονται να πυροβολούν κατά ριπάς στον αέρα και να προκαλούν τον τρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, σε λογαριασμούς που διατηρούν στα social media, δημοσίευσαν τρία βίντεο στα οποία κάνουν επίδειξη δύναμης, καμαρώνοντας για τον οπλισμό που έχουν στη διάθεση τους, πυροβολώντας στον αέρα 100 φορές, με περίστροφα και υποπολυβόλα «Ούζι».

Με αυτή τους την κίνηση, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, στα μέλη μια αντίπαλης συμμορίας από τα Άνω Λιόσια, προκειμένου να δείξουν πως είναι πιο ισχυροί από εκείνους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από την Αστυνομία, το φαινόμενο αυτό είναι κάτι παραπάνω από συχνό στο Ζεφύρι, με τις αρχές να εξετάζουν την πιθανότητα σύνδεσης με την πρόσφατη ένοπλη επίθεση κατά καφετέριας επί της λεωφόρου Φυλής αλλά και την δολοφονική ενέδρα κατά αστυνομικών.

Στη περιοχή που έλαβε χώρα το σοκαριστικό συμβάν, βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις με πάνοπλους άνδρες των ΕΚΑΜ αλλά και άλλων ειδικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εντελώς τυχαία μετά από τα videos που είδαν το φως της δημοσιότητας… η αστυνομία θυμήθηκε να κάνει παρέλαση στο Ζεφύρι για να βγάλει φωτογραφίες και να υπάρξουν ρεπορτάζ στην τηλεόραση με στόχο να στείλουν το μήνυμα πως θα καλύπτουν τον δήθεν νόμο και την τάξη στη περιοχή.

Τη στιγμή που τέτοια περιστατικά γυρνούν την Ελλάδα χρόνια πίσω, η Ελληνική Κυβέρνηση επιλέγει να σφυρίζει αδιάφορα καθώς δεν κάνει το παραμικρό για να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην Δυτική Αττική, παρότι η ίδια με την ανάληψη της ηγεσίας της χώρας μίλησε για τάξη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Εξάρχεια.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από το Ζεφύρι:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζεφύρι: Εγκληματικότητα και επίδειξη δύναμης στα social media – Αδιαφορεί η κυβέρνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.