ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Στους 3.393 οι νεκροί στην Αμερική

Η τρίτη χώρα με τις περισσότερες απώλειες...
Κορονοϊός: Στους 3.393 οι νεκροί στην Αμερική

Κορονοϊός: Καθόλου καλά τα νέα από την Αμερική όσον αφορά την πορεία της χώρας με τη δική της «μάχη» απέναντι στον κορονοϊό. Αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό από το πρακτορείο του Reuters οι νεκροί έφτασαν τους 3.393!

Μεγάλος αριθμός και είναι χαρακτηριστικό πως μιλάμε για την τρίτη χώρα σε όλο τον κόσμο με τις περισσότερες απώλειες, μετά από Ιταλία και Ισπανία.

Άργησε η Κυβέρνηση της Αμερικής, Ντόλαντ Τραμπ, να πάρει τα απαραίτητα μέτρα και δυστυχώς τώρα το βρίσκει μπροστά της η χώρα. Με τους αξιωματούχους της Αμερικής να παρακαλούν τον κόσμο να μείνει σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: 1.003 στους 1.004 έγιναν καλά! (vid)

Μάλιστα ο κυβερνήτης της πολιτείας, Άντριου Κουόμο, ανακοίνωσε πως στη Νέα Υόρκη έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό πάνω από 9.000 μέσα σε μια μέρα! Φτάνοντας έτσι τους 75.795, ενώ καταγράφηκαν 332 νέοι θάνατοι, (αύξηση 27%) μόνο στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως ο αδερφός του, γνωστός παρουσιαστής, βρέθηκε θετικός στον ιό:

«Ο ιός είναι πιο ισχυρός και πιο επικίνδυνος από όσο περιμέναμε. Συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε το βουνό, η κύρια μάχη είναι στην κορυφή του βουνού. Ο αδερφός μου Κρις είναι θετικός στον ιό, το μάθαμε σήμερα το πρωί.

Θα γίνει καλά, είναι νέος, δυνατός, όχι τόσο δυνατός όσο νομίζει αλλά θα είναι μια χαρά.

Μίλησα μαζί του σήμερα το πρωί και θα μπει σε καραντίνα στο υπόγειό του».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κόσμος: Πόσο πιθανό είναι ισραηλινό πλήγμα σε τουρκικό έδαφος

Πόσο πιθανό είναι ισραηλινό πλήγμα σε τουρκικό έδαφος

Πόσο ρεαλιστικό είναι ισραηλινό πλήγμα στην Τουρκία με όρια από ΝΑΤΟ και Ουάσινγκτον, αυξημένο ρίσκο σκιώδους αντιπαράθεσης και επιπτώσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κόσμος
Κόσμος: Forbes 400: Ο Μασκ στην κορυφή – Σε θέση που κανείς δεν περιμένει ο Μπιλ Γκέιτς!

Forbes 400: Ο Μασκ στην κορυφή – Σε θέση που κανείς δεν περιμένει ο Μπιλ Γκέιτς!

Και όμως η λίστα το Forbes αλλάζει για τα καλά!

Κόσμος
Κόσμος: Πωλούνται οι γέφυρες στην Τουρκία;

Πωλούνται οι γέφυρες στην Τουρκία;

Το Κέντρο Καταπολέμησης Παραπληροφόρησης διευκρίνισε ότι οι γέφυρες και οι αυτοκινητόδρομοι δεν πωλούνται αλλά παραχωρούνται προσωρινά δικαιώματα λειτουργίας στον ιδιωτικό τομέα.

Κόσμος
Κόσμος: Ευρώ: Αλλάζουν τα χαρτονομίσματα – Δείτε πώς θα είναι τα νέα!

Ευρώ: Αλλάζουν τα χαρτονομίσματα – Δείτε πώς θα είναι τα νέα!

Η απόφαση πάρθηκε και τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ έρχονται!

Κόσμος
Κόσμος: Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Τον σκότωσαν εν ψυχρώ γιατί πρέσβευε όσα μισεί το σημερινό σύστημα

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Τον σκότωσαν εν ψυχρώ γιατί πρέσβευε όσα μισεί το σημερινό σύστημα

Πατριώτης, οικογενειάρχης, αντίπαλος της woke ατζέντας με τεράστια απήχηση στη νεολαία - Ο Τσάρλι Κερκ «ενοχλούσε» πολύ και το πλήρωσε με τη ζωή του

Κόσμος
Κόσμος: Επίθεση Ισραήλ στη Ντόχα με στόχο τη Χαμάς

Επίθεση Ισραήλ στη Ντόχα με στόχο τη Χαμάς

Το Ισραήλ χτύπησε στη Ντόχα στελέχη της Χαμάς και η επίθεση προκάλεσε διεθνείς αντιδράσεις με το Κατάρ να μιλά για παραβίαση κυριαρχίας.

Κόσμος
Featured: Προπονητής του μποξ στην Αγγλία καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλακή για υπόθεση κοκαΐνης

Προπονητής του μποξ στην Αγγλία καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλακή για υπόθεση κοκαΐνης

Ο Andrew Bulcroft, προπονητής με σημαντική παρουσία στο βρετανικό μποξ, καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλακή για υπόθεση κοκαΐνης, σοκάροντας τον χώρο του αθλήματος.

Featured
Κόσμος: Ινδία και Dassault σε ιστορική συμφωνία για παραγγελία ρεκόρ Rafale

Ινδία και Dassault σε ιστορική συμφωνία για παραγγελία ρεκόρ Rafale

Η Ινδία σχεδιάζει νέα παραγγελία δεκάδων μαχητικών Rafale από τη Dassault που μπορεί να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη στην ιστορία της εταιρείας και να αλλάξει τις ισορροπίες στην Ασία.

Κόσμος
Κόσμος: Αποκάλυψη σοκ στη Σουέιντα με Ισραήλ και ΗΠΑ να αλλάζουν τον χάρτη της Συρίας

Αποκάλυψη σοκ στη Σουέιντα με Ισραήλ και ΗΠΑ να αλλάζουν τον χάρτη της Συρίας

Η Σουέιντα γίνεται σημείο καμπής στη Συρία με Ισραήλ και ΗΠΑ να στηρίζουν τη δρούζικη κοινότητα και να ανατρέπουν την ισορροπία δυνάμεων.

Κόσμος