Κρήτη: 16χρονος πέρασε πάνω από τα κολωνάκια του ΒΟΑΚ και το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα
Απίστευτη υπόθεση στον ΒΟΑΚ με 16χρονο οδηγό.
Στην ταυτοποίηση 16χρονου που φέρεται να οδηγούσε επικίνδυνα στον ΒΟΑΚ προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές. Το ανθρακί SEAT είχε καταγραφεί να περνά πάνω από τα πλαστικά κολωνάκια διαχωρισμού και να κινείται στο αντίθετο ρεύμα για προσπέραση, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.
Λίγο αργότερα, το ίδιο όχημα εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Αγίου Αντωνίου Νεάπολης. Ο 16χρονος δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, όμως σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και προβλέπεται πρόστιμο 2.000 ευρώ.
Κατά την έρευνα συνελήφθησαν ο πατέρας, ο παππούς και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου για διαφορετικές παραβάσεις, μεταξύ των οποίων ναρκωτικά, όπλα και ζωοκλοπή. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία ΒΟΑΚ Ηρακλείου.
