Sportime

Πλαστικός είπε στην πρωθυπουργό της Δανίας να «διορθώσει» τη μύτη της – Η απάντησή της

Η απρόσμενη πρόταση και η δημόσια απάντησή της

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Η πρωθυπουργός της Δανίας
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η πρωθυπουργός της Δανίας γύρισε από το Κίεβο και ανάμεσα στα πρώτα μηνύματα που βρήκε ήταν μια μάλλον απίθανη επαγγελματική προσφορά. Ανδρας πλαστικός χειρουργός τής πρότεινε να «διορθώσει» ένα μικρό σημάδι στη μύτη της.

Η Μέτε Φρεντέρικσεν δεν το αγνόησε αυτή τη φορά. Δημοσίευσε το μήνυμα στο Instagram, χωρίς να αποκαλύψει ποιος το έστειλε, και απάντησε ότι είναι ικανοποιημένη με το σώμα της και δεν χρειάζεται έναν άνδρα πλαστικό χειρουργό να το αξιολογεί.

Το timing έκανε την ιστορία ακόμη πιο παράξενη. Μία ημέρα νωρίτερα συμμετείχε στο Κίεβο στη σύνοδο Ουκρανίας–NB8, με αντικείμενο μεταξύ άλλων την αεράμυνα και τη στήριξη της Ουκρανίας, ενώ κατά την επίσκεψη ήχησαν σειρήνες αεροπορικού συναγερμού.

Η 48χρονη πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί αμέτρητα σχόλια για τα δόντια, τα μαλλιά, τη μύτη της, ακόμη και συμβουλές για Botox. Ζήτησε από όσους θέλουν να της γράψουν να ασχοληθούν με κάτι ουσιαστικότερο.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε ήδη χιλιάδες αντιδράσεις. Δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με το βασικό της επιχείρημα: μια πρωθυπουργός έχει αρκετά προβλήματα να λύσει χωρίς να χρειάζεται και δωρεάν αισθητική αξιολόγηση από τα εισερχόμενά της.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα