ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Επεισοδιακή συνέντευξη με ατάκες που θα συζητηθούν

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη σε τοπικό κανάλι, που όπως αποδείχθηκε ήταν... επεισοδιακή! 
Άδωνις Γεωργιάδης: Επεισοδιακή συνέντευξη με ατάκες που θα συζητηθούν

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη σε τοπικό κανάλι, που όπως αποδείχθηκε ήταν… επεισοδιακή! 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Top Channel της Κοζάνης και στην εκπομπή «Επί Παντός». Αφορμή αυτής, τα αυξημένα κρούσματα Κορονοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εκνευρίστηκε από τα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων.«Ο σκοπός που με καλέσατε είναι να κάνετε εξυπνάδες», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Ο υπουργός σας φταίει που είστε σε καραντίνα;», αναρωτήθηκε ενώ σε άλλη στιγμή της συνέντευξης είπε: «Ντροπή σας να μου λέτε ότι δεν ασχολήθηκα με την Κοζάνη», ενώ ακούστηκε και αυτό: «Ντροπή σας να πείτε κύριε Γεωργιάδη σε όσους μέσα στην πανδημία δεν τηρούν τα μέτρα. Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορονοϊού»

Άδωνις Γεωργιάδης σε Αυτιά: «Έχω υποσχεθεί να πάω τον γιο μου με click inside για παιχνίδια»

Έναν απίστευτο διάλογο είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρώτο να ζητά να αποχωρήσει από την εκπομπή καθώς έχει να αγοράσει παιχνίδια με τον γιο του!

Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Αυτιάς χάρισαν ένα απίστευτο σκηνικό στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Υπουργό Ανάπτυξης να ζητά να αποχωρήσει άμεσα γιατί έχει κανονίσει να πάει για παιχνίδια με τον γιο του!

Συνήθως ο κ. Γεωργιάδης είναι άνετος, από πλευράς χρόνου, στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, δίνοντας στον παρουσιαστή της εκάστoτε εκπομπής την δυνατότητα να τον ρωτήσει για κάθε θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα.

Η σημερινή του εμφάνιση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όμως, ήταν περιορισμένης διάρκειας. Και αυτό γιατί είχε υποσχεθεί στον γιο του πως θα τον πάει να αγοράσει παιχνίδια, κλείνοντας ραντεβού για click inside.

Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Σωτήριος Μουτούσης του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Τραγανό της Αχαΐας στις 6 Φεβρουαρίου 1894.

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να είναι ο... Άρης Πορτοσάλτε.

Media
Πολιτική: Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου παραμένει ευρωβουλευτής και ανακοινώνει το κόμμα Άμεση Δημοκρατία με ψηφιακή συμμετοχή πολιτών για επιλογή υποψηφίων και θέσεις στη Βουλή.

Πολιτική
ExtraTime: Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Για δεύτερη φορά καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή...

ExtraTime
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Πώς επιλέγει τα στελέχη του για το νέο κόμμα – Πότε θα παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Πώς επιλέγει τα στελέχη του για το νέο κόμμα – Πότε θα παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας κινείται με προσεκτικά βήματα στο σχέδιο δημιουργίας του νέου πολιτικού φορέα, επιλέγοντας τα στελέχη που θα τον πλαισιώσουν

Πολιτική
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι τα πρώτα βαριά ονόματα στο νέο κόμμα – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι τα πρώτα βαριά ονόματα στο νέο κόμμα – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει με νέο κόμμα και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αν ξεπεράσει το 20%, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην πολιτική σκηνή.

Πολιτική
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (3/8) :  O Καραλής του 6.08! Η άλλη Ελλάδα, αυτή που δεν φωνάζει αλλά παλεύει

e-sportime (3/8) : O Καραλής του 6.08! Η άλλη Ελλάδα, αυτή που δεν φωνάζει αλλά παλεύει

Ο Εμμανουήλ Καραλής με το 6.08μ. δεν νίκησε μόνο τα κοντάρια – αλλά και την Ελλάδα της ρεμούλας, των σκανδάλων και του εύκολου. Γιατί υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα. Και μοιάζει με εκείνον.

Ηλεκτρονική έκδοση
Πολιτική: Πώς θα εκλέγεται δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

Πώς θα εκλέγεται δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

Καταργείται ο δεύτερος γύρος, καθιερώνεται η ηλεκτρονική ψήφος και αυστηροποιούνται τα κριτήρια για τους υποψηφίους

Πολιτική
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Πότε θα ανακοινώσει τελικά το νέο κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: Πότε θα ανακοινώσει τελικά το νέο κόμμα

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να έχει αποχωρήσει από την πολιτική σκηνλημ όμως το επιτελείο του λειτουργεί μεθοδικά, επεξεργαζόμενο κάθε πιθανή παρέμβαση, με φόντο τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

Πολιτική