ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η νέα… Έφη Αχτσιόγλου!

Τιμή και δόξα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτός ήταν που ξεκίνησαν την αλλαγή στο Υπουργείο εργασίας. Το ευχάριστο είναι πως τη συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Νέα Δημοκρατά.
Δόμνα Μιχαηλίδου: Η νέα… Έφη Αχτσιόγλου!

Δόμνα Μιχαηλίδου: Τιμή και δόξα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτός ήταν που ξεκίνησαν την αλλαγή στο Υπουργείο εργασίας. Το ευχάριστο είναι πως τη συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Νέα Δημοκρατά.

Δόμνα Μιχαηλίδου

Όχι, δεν μιλάμε για εργασιακές τομές ή άλλα επιτεύγματα. Μιλάμε για την καθιέρωση του μοντέλου… Έφη Αχτσιόγλου». Εδώ που τα λέμε, η πρώην Υφυπουργός εργασίας ήταν ένα νέο, φρέσκο και πολύ όμορφο πρόσωπο. Χαιρόσουν να τη βλέπεις. Ε, θα ήταν μια απότομη αλλαγή ένας… χαρτογιακάς. Όμως όχι! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας φέρνει τη νέα Έφη Αχτσιόγλου.

Μπορεί τα παραπάνω λόγια να έχουν μια… χαλαρή διάθεση, σε καμία περίπτωση δεν έχουν δόση ειρωνείας. Να το ξεκαθαρίσουμε. Η χαρά μας που νεαρά άτομα και μάλιστα γυναίκες παίρνουν καίριες θέσεις είναι ειλικρινής. Καλή τύχη λοιπόν στη Δόμνα Μιχαηλίδου που φαίνεται… πιο δικό μας κορίτσι. Με τις φωτογραφίες από διακοπές, με τις selfies, με με με…

Το Who is Who

Παραλίγο από συνήθεια να ξεκινήσουμε το κείμενο… ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες τις τάδε ομάδας, πήρε μεταγραφή εκεί μπλα μπλα. Παραλίγο. Πάμε στο ποια είναη η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Αν θες τα πολλά, χάνεις και τα «λίγα»

Ξεκίνησε τις σπουδές της στα Οικονομικά στο University of York της Αγγλίας, ενώ συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge όπου έλαβε μεταπτυχιακό στις Αναπτυξιακές Σπουδές και Διδακτορικό στα Οικονομικά της Ανάπτυξης.

Είναι επισκέπτρια Λέκτορας του Κέντρου Αναπτυξιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Cambridge και έχει επίσης διδάξει Μακροοικονομικά στο Judge Business School του Cambridge, καθώς και Οικονομική́ Πολιτική́ στο Government School του UCL.

Στα 26 της εντάχθηκε στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, ως ειδική στον ανταγωνισμό. Το 2016 ήταν η υπεύθυνη οικονομολόγος της ομάδας των κατασκευών για την Τρίτη Εργαλειοθήκη Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ.

Έχει διατελέσει σύμβουλος Δημόσιας Υγείας της Κυβέρνησης του Ιράν, ειδική συνεργάτης της αναπτυξιακής τράπεζας της Βραζιλίας, αλλά και του ΟΗΕ στην Ουγκάντα. Από το 2017 είναι Σύμβουλος Μεταρρυθμίσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Κάντε Like στο Sportime
Follow sportime.gr  

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Σαν σήμερα δάκρυσε για τη Μακεδονία – Ένας πολιτικός που δεν γεννιέται πια

Σαν σήμερα δάκρυσε για τη Μακεδονία – Ένας πολιτικός που δεν γεννιέται πια

Σαν σήμερα το 1992, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δακρυσμένος μπροστά στις κάμερες, ύψωνε το ανάστημά του για τη Μακεδονία, θυμίζοντας σε όλους ότι κάποτε η Ελλάδα είχε πολιτικούς

Πολιτική
ExtraTime: Αυτή η χώρα είχε τις περισσότερες αποικίες – Διοικούσε πάνω από 400 εκατομμύρια ανθρώπους

Αυτή η χώρα είχε τις περισσότερες αποικίες – Διοικούσε πάνω από 400 εκατομμύρια ανθρώπους

Η χώρα με τις περισσότερες αποικίες

ExtraTime
Πολιτική: Ο Ντόναλντ Τραμπ ψάχνει μέρος για να κάνει ουρανοξύστη και στην Ελλάδα

Ο Ντόναλντ Τραμπ ψάχνει μέρος για να κάνει ουρανοξύστη και στην Ελλάδα

τους επόμενους μήνες αναμένεται να επισκεφθεί, την Ελλάδα άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Αμερικανού προέδρου με εμπλοκή στον Οργανισμό Τραμπ.

Πολιτική
Κοινωνία: Πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου;

Πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου;

Η ΝΙΚΗ έχει ήδη αποφασίσει ποιον στηρίζει. Αλλά πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Κοινωνία
VIRAL: Για ποιο λόγο ο Παύλος έχει πλέον επώνυμο Ντε Γκρες και όχι Γλύξμπουργκ;

Για ποιο λόγο ο Παύλος έχει πλέον επώνυμο Ντε Γκρες και όχι Γλύξμπουργκ;

Ο Παύλος έχει πλέον επώνυμο το Ντε Γκρες και ο λόγος, πέρα από το νομικό κομμάτι, έχει να κάνει και με όσα σκέφτεται για το μέλλον του

VIRAL
Πολιτική: Κράξιμο στον Δήμο Θανάσουλα κάτω από την ανάρτηση του για τον Νίκο Παπαδόπουλο…

Κράξιμο στον Δήμο Θανάσουλα κάτω από την ανάρτηση του για τον Νίκο Παπαδόπουλο…

Ελάχιστα ή κάποια… ανύπαρκτα profiles επαινούν τον Δήμο Θανάσουλα. Οι περισσότεροι κράζουν για όσα είπε για τον Νίκο Παπαδόπουλο…

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Πετάει ο Μητσοτάκης εκτός Κυβέρνησης τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Άρης Πορτοσάλτε : Πετάει ο Μητσοτάκης εκτός Κυβέρνησης τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Στο σχόλιό του ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε ότι είναι πιθανό ο Άδωνις Γεωργιάδης να μείνει εκτός Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Media
Κοινωνία: ΝΙΚΗ και Νατσιός : Θεσμικά ημίχρονο για τη βλασφημία, Παπαδόπουλος τελικό…

ΝΙΚΗ και Νατσιός : Θεσμικά ημίχρονο για τη βλασφημία, Παπαδόπουλος τελικό…

Δημήτρης Νατσιός και ΝΙΚΗ άλλα έλεγαν στην αρχική τους ανακοίνωση και άλλα στη συνέχεια για τον βουλευτή Νίκο Παπαδόπουλο.

Κοινωνία
Πολιτική: Τα Τέμπη έχουν ρίξει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στα τάρταρα!

Τα Τέμπη έχουν ρίξει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στα τάρταρα!

Τα χαμηλότερα ποσοστά που έχουμε δει ποτέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχηγό καταγράφει η Νέα Δημοκρατία. Αιτία, τα Τέμπη!

Πολιτική