Sportime

Τζινόμπιλι για την πρόκριση της Αργεντινής: «Είχα ανατριχιάσει»

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Τζινόμπιλι για την πρόκριση της Αργεντινής: «Είχα ανατριχιάσει»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Μανού Τζινόμπιλι μίλησε για τον τρόπο που έζησε την πρόκριση επί της Σερβίας στην τετράδα του Μουντομπάσκετ της Κίνας. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε πήγε να πετάξει έναν υπολογιστή στον αέρα από το άγχος του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζινόμπιλι:

Για τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του παιχνιδιού: «Τα τελευταία δυο λεπτά του παιχνιδιού είχα ανατριχιάσει. όταν συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε άλλος χρόνος τρελάθηκα. Ήταν εντυπωσιακό αυτό που έγινε. Ήμασταν μπροστά στο σκορ, ξέραμε ότι η νίκη ήταν στο χέρι μας και πήγα να τρελαθώ! Αγχώθηκα στο τελευταίο τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς, αλλά μετά step back του Καμπάτσο και το κλέψιμο του Ντεκ, πήγα να πετάξω τον υπολογιστή στον αέρα».

Για την εικόνα της Αργεντινής στο αγωνιστικό σκέλος: «Παίξαμε μια μνημειώδη άμυνα η οποία μας βοήθησε να κρύψουμε την υψομετρική διαφορά στην οποία μειονεκτούσαμε. Ο Ντέλια, ο Ντεκ, ο Σκόλα, ήταν όλοι φανταστικοί ως συνήθως. Ο Καμπάτσο ήταν σαν ήρθε από άλλον πλανήτη. αυτό που πετύχαμε ήταν απίστευτη».

Foto oficial del equipo antes del debut de mañana. Todo listo en Río! 🇦🇷

A post shared by Manu Ginobili (@manuginobili) on Aug 5, 2016 at 6:09am PDT

Con @facucampazzo y @nicolapro7 en la Ceremonia Inaugural. Qué hermoso privilegio poder vivir todo esto por 4ta vez!!

A post shared by Manu Ginobili (@manuginobili) on Aug 5, 2016 at 8:29pm PDT

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα