Sportime

Ιάλυσος: Αυτοί είναι στην κορυφή της λίστας

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ιάλυσος: Αυτοί είναι στην κορυφή της λίστας
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ιάλυσος. Το δίδυμο των Αμπελά και Χοσάδα από την επόμενη εβδομάδα δύσκολα θα συνεχίσει.

Στη Ρόδο έχουν καταλάβει πως η κατάσταση είναι δύσκολη και χρειάζονται έναν τεχνικό που να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Γι' αυτό και το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι μετά τη φυγή του Μαρσέλο Τροΐζι ήταν ο Γιάννης Μάγγος.

Πρόσφατα αποχώρησε από την Ιεράπετρα ο τελευταίος, αλλά ο στόχος του είναι να πάει στη Super League 2. Το αν θα έρθει η πολυπόθητη πρόταση στην πορεία, θα το δούμε. Είχε βάλει στο μάτι τα Χανιά, αλλά εκεί ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί για τη θέση του, ειδικά μετά το διπλό στην Πάτρα.

Από εκεί και πέρα, ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι ο Λεωνίδας Βόκολος. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Παναιγιάλειο και φέτος ήταν στην Κέρκυρα. Εκεί η κατάσταση δεν σωζόταν. Φάνηκε από πολύ νωρίς αυτό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Τέλος, stand by είναι ο Δημήτρης Σίτσας. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει καμία από τις βασικές επιλογές, ενδέχεται να ενεργοποιηθεί ο Σίτσας, ο οποίος έχει διατελέσει βοηθός του Πάουλο Κάμπος στον Άρη μεταξύ άλλων.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Ιάλυσος

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα