Sportime

Καλαμάτα: Νέος προπονητής ο Γιώργος Πετράκης

Ο 31άχρονος τεχνικός αναλαμβάνει τη «μαύρη θύελλα»

Κώστας Λάππας 1 λεπτά ανάγνωσης
Καλαμάτα: Νέος προπονητής ο Γιώργος Πετράκης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε αναζήτηση προπονητή βρισκόταν από το απόγευμα της Κυριακής (17/11) η Καλαμάτα μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Βούζα.

Οι άνθρωποι της «μαύρης θύελλας» κατέληξαν στον Γιώργο Πετράκη, με τον οποίο ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Στην πρώτη επαφή, ο 31χρονος τεχνικός είχε ζητήσει να τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες έγιναν αποδεκτές από την διοίκηση και θα ικανοποιηθούν από την πρώτη μέρα.

Έτσι, επήλθε οριστική συμφωνία, με την Καλαμάτα να μπαίνει σε μία νέα εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλαμάτα – Βασίλης Βούζας: Τον… παραίτησαν

Ο Πετράκης έχει εργαστεί σε ΑΟ Τυμπακίου, Ηρόδοτο, Ερμή Ζωνιανών και Κισσαμικό, από τον οποίο αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2018.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός τεχνικός βρέθηκε στη Μαγιόρκα τον προηγούμενο μήνα μετά από πρόσκληση του τεχνικού διευθυντή των Ισπανών.

Εκεί, παρακολούθησε σειρά προπονήσεων και είδε αγώνες, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Πετράκης θα κάνει ντεμπούτο στο κρίσιμο εντός έδρας ματς της Κυριακής (24/11) με τον Ασπρόπυργο.

Περισσότερα νέα για το Στοίχημα

Football League Στοίχημα | Λάππας: Άσοι με ρίσκο και χωρίς

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Λάππας

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα