Sportime

Στα δικαστήρια κρίνεται το Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος

Αύριο (24/5) θα γίνει η εκδίκαση για τα επεισόδια στο ματς των μπαράζ της Γ’ Εθνικής

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Στα δικαστήρια κρίνεται το Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αύριο, Πέμπτη (24/5) θα εκδικαστεί η υπόθεση των επεισοδίων στον αγώνα του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο, για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Football League.

Ο αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά καθώς μέλη της αποστολής του Ηροδότου δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή της ομάδας, αλλά και άλλων μελών του συλλόγου, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση είχε οριστεί να εκδικαστεί την περασμένη Παρασκευή (18/5), όμως αυτό δεν έγινε καθώς απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της ομάδας του Αστέρα.

Πλέον, η εκδίκαση θα γίνει κανονικά όπου έχουν κληθεί ως μάρτυρες ο πρόεδρος του Ηροδότου, Στέλιος Σωκιανός, ο προπονητής Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο γυμναστής της ομάδας Αντρέας Ξυδάκης, αλλά και ο παίκτης των «κυανόλευκων» Χρήστος Κασαπάκης.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα