Sportime

Η Μονακό στο πλευρό της Ελλάδας

Η ομάδα του Ριμπολόβλεφ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στην χώρα μας

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Η Μονακό στο πλευρό της Ελλάδας
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Οι σχέσεις της ομάδας του Μονακό με την Ελλάδα συνδέονται τόσο με παίκτες (Ζήκος, Σαβιόλα κ.α.) και προπονητές (Ζαρντίμ). Ο ιδιοκτήτης της, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, είναι ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού. Αυτόματα λοιπόν, οι «δεσμοί» της ομάδας με την Ελλάδα είναι σημαντικοί.

Έτσι η Μονακό εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία θέλησε να συλλυπηθεί τις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς.

«Η AS Μονακό θέλει να εκφράσει την πλήρη υποστήριξή της στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει τις τραγικές φωτιές κοντά στην πρωτεύουσά της, Αθήνα. Σύσσωμο το κλαμπ στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Η Μονακό και ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, έχουν ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα και το κλαμπ της Λευκάδας, όπου ξεκίνησε μια συνεργασία, τρία χρόνια πριν. Τον Μάιο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετείχε σε προπονητικό καμπ μαζί με τον πρώην παίκτη της Μονακό και της ΑΕΚ, Άκη Ζήκο», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

http://www.sportime.gr/podosfairo/gallia/108670/zarntim-oli-moy-i-stirixi-sto-lao-tis-elladas-pic/

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime Κοινωνία Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα