Sportime

Το ρολόι του Αμβούργου θα μηδενίσει για πρώτη φορά

Μετά από 19,985 μέρες, ένα από τα πιο διάσημα ρολόγια του ποδοσφαίρου θα αναγκαστεί για πρώτη φορά να μηδενίσει

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Το ρολόι του Αμβούργου θα μηδενίσει για πρώτη φορά
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ήταν 24 Αυγούστου 1963, όταν το Αμβούργο γινόταν ιδρυτικό μέλος του νεοσύστατου πρωταθλήματος Γερμανίας, που όπως όλοι γνωρίζουμε ονομάστηκε Bundesliga.

Από τότε η Γερμανική ομάδα μετρούσε επί 54 χρόνια, παρουσίες στην πρώτη κατηγορία όντας η μόνη ομάδα που δεν είχε γνωρίσει την γεύση του υποβιβασμού, κάτι που υποδείκνυε και το μεγάλο ρολόι που υπάρχει στο Βόλφσπαρκ Στάντιουμ.

Η 12η Μαΐου 2018 όμως είναι σίγουρα μία ημερομηνία που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη του κάθε οπαδού της ομάδας του Αμβούργου, αφού οριστικοποιήθηκε η «πτώση» της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Έτσι το ρολόι που δεν έχει σταματήσει να μετράει από το 1963, ήρθε η ώρα να γυρίσει στο απόλυτο μηδέν και να μείνει εκεί μέχρι να μπορέσει ο σύλλογος να επανέλθει εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.

Το σίγουρο είναι ένα όμως, οι «δεινόσαυροι» θα επιστρέψουν, όπως άλλωστε οφείλουν στην ιστορία τους να κάνουν και το ρολόι που κρατούσε περήφανους τους πάντες στην ομάδα, θα αρχίσει να μετράει ξανά , αυτή την φορά, ίσως για ακόμα περισσότερα χρόνια.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα