GOSSIP

Αντζελίνα Τζολί: Μία «αλλαγή στην οικογενειακή της κατάσταση» την ανάγκασε να επιστρέψει στην υποκριτική

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μια «αλλαγή» στην οικογένειά της, την ανάγκασε να επιστρέψει στην υποκριτική.
Αντζελίνα Τζολί: Μία «αλλαγή στην οικογενειακή της κατάσταση» την ανάγκασε να επιστρέψει στην υποκριτική

Αντζελίνα Τζολί: Αποκάλυψε ότι μια «αλλαγή» στην οικογένειά της, την ανάγκασε να επιστρέψει στην υποκριτική.

Η Αντζελίνα Τζολί, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτις, θα εμφανιστεί σύντομα στο θρίλερ δράσης «Those Who Wish Me Dead» στο οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που δεν είναι σύνηθες για την Τζολί.

Εκτός από τον ρόλο της στις ταινίες «Maleficent» το 2014 και τη συνέχεια το 2019, η Αντζελίνα Τζολί σε μεγάλο βαθμό εργάζεται πίσω από την κινηματογραφική κάμερα εδώ και μία δεκαετία, έχοντας σκηνοθετήσει τα φιλμ «Unbroken», «First They Killed My Father» και «By the Sea» που ήταν το τελευταίο, στο οποίο πρωταγωνίστησε με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Η Τζολί τώρα υπονοεί ότι ο χωρισμός της από τον Πιτ προκάλεσε την επιστροφή της στο υποκριτικό έργο. «Μου αρέσει η σκηνοθεσία, αλλά είχα μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση που δεν μου επέτρεψε να σκηνοθετήσω για λίγα χρόνια» δήλωσε στο EW.

«Έπρεπε να εργάζομαι για πιο σύντομο χρονικό διάστημα και να είμαι σπίτι περισσότερο, έτσι επέστρεψα με κάποιους ρόλους. Αυτή είναι πραγματικά η αλήθεια», διευκρίνισε.

Η Τζολί και ο Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016, με τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου να είναι σε εξέλιξη εδώ και πέντε χρόνια. Το 2017, η Αντζελίνα Τζολί εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες μόνιμα, αφού αγόρασε πολυτελή έπαυλη αξίας 24,5 εκατομμυρίων δολαρίων που ανήκε στο παρελθόν στον Σεσίλ Ντε Μιλ.

Στην ταινία «Those Who Wish Me Dead» υποδύεται μία πυροσβέστη που πρέπει να προστατεύσει ένα νεαρό αγόρι από μισθωμένους δολοφόνους. Η ηθοποιός είπε ότι ο ρόλος είναι πολύ διαφορετικός από εκείνους στις προηγούμενες ταινίες δράσης. «Για αυτόν τον χαρακτήρα, δεν υπήρξε εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες ή κάτι ιδιαίτερο» πρόσθεσε.

Η Τζολί πρωταγωνιστεί επίσης στην επερχόμενη ταινία της Marvel «Eternals» και μαζί με τον Κρίστοφ Βαλτζ στο δράμα «Every Note Played».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Gossip: Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης άφησε πίσω του την Ευρώπη και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο ζωής και καριέρας, αυτή τη φορά στο Μεξικό

Gossip
Gossip: Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν με την ίδια να δείχνει στα σόσιαλ το δαχτυλίδι που της χάρισε

Gossip
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπητά ζευγάρια της νέας γενιάς, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Αναστασία Μαγαλιού, προχωρούν με σιγουριά στο επόμενο κεφάλαιο της σχέσης τους.

Στίβος
Gossip: Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά ετοιμάζεται να γίνει ξανά μαμά και ζει αυτή την τρυφερή περίοδο της ζωής της μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα.

Gossip
ΠαραFootball: Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Η ηθοποιός Νίκη Λάμη και ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Νίκος Γιαννακόπουλος, ζουν έναν διακριτικό αλλά όμορφο έρωτα, αποφεύγοντας τα social media και την προβολή.

ΠαραFootball
Gossip: Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Η Gabriely Miranda δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Έντρι όταν τον είδε πρώτη φορά – την κέρδισε το βλέμμα του. Ο έρωτας ήταν με την πρώτη ματιά.

Gossip
Gossip: Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το χόρευε πάντα…

Gossip
Gossip: Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Ο Διονύσης Ατζαράκης, με το γνωστό του χιούμορ, πέταξε μια καυστική ατάκα για τις «προβλέψεις» του Άρη Πορτοσάλτε και όχι μόνο. Όλο το βίντεο για τα Τέμπη

Gossip
Gossip: Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Από γατάκια έως σκοτεινά καμαρίνια, οι απαιτήσεις διασημοτήτων ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Gossip