Sportime

Από το «Power of Love 1» στα… μπουζούκια (vid)

Το πρώτο βίντεο με τη φωνή της

Γεωργία Τσιαρλή 1 λεπτά ανάγνωσης
Από το «Power of Love 1» στα… μπουζούκια (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Από την τηλεόραση και το «Power of Love 1» στις πίστες η γνωστή τηλεπερσόνα.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του «Power of Love» κάνουν ό,τι μπορούν για να μείνουν στην επικαιρότητα, δοκιμάζοντας την τύχη τους στον χώρο της μοδας, της τηλεόρασης, του Instagram αλλά προσφάτως και του τραγουδιού.

Και ενώ το μυαλό μας στο άκουσμα της τελευταίας είδησης θα ήταν το όνομα της Άννας Λορένη, η οποία τραγουδούσε σε νυκτερινά μαγαζιά πριν την είσιοδό της στο παιχνίδι του έρωτα, τελικά είναι άλλη η παίκτρια που θα κάνει το ντεμπούτο της στα μπουζούκια ως τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Αθηνά Χρυσαντίδου, την περίφημη «19χρονη» που δοκίμασε αποτυχημένα να τραγουδήσει hip hop σε πρόσφατη συνεργασία με ράπερ αλλά επανέρχεται δριμύτερη δοκιμάζοντας τον εαυτό της σε λαϊκό ρεπερτόριο, με το αποτέλεσμα να είναι πάλι αμφιλεγόμενο.

Ακούστε τις πρώτες πρόβες της Αθηνάς, αν είστε, όμως, αρκετά τολμηροί.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

#Repost @skaitv.gr • • • • • Η Άννα Ελευθερίου είναι η νικήτρια του #PowerofLoveGR 2019 💖#SkaitvGR #Congrats

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr) on Jun 21, 2019 at 2:31pm PDT

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα