GOSSIP

Χάρης Ρώμας: «Δεν μιλούσα στον πατέρα μου, αλλά αποχαιρετιστήκαμε λίγο πριν πεθάνει»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για το γεγονός ότι οι γονείς του δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός και αυτό ήταν αποτρεπτικό για την σχέση με τον πατέρα του.
Χάρης Ρώμας: «Δεν μιλούσα στον πατέρα μου, αλλά αποχαιρετιστήκαμε λίγο πριν πεθάνει»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για το γεγονός ότι οι γονείς του δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός και αυτό ήταν αποτρεπτικό για την σχέση με τον πατέρα του.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον ΣΚΑΪ και το After Dark προχώρησε ο Χάρης Ρώμας και μίλησε για την ρήξη που προκάλεσε στη σχέση του με τους γονείς του η επιλογή του να γίνει ηθοποιός.

Στην συνέντευξή του με τον Θέμη Γεωργαντά ο πασίγνωστος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι οι γονείς του δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός κι ότι αυτό ήταν αποτρεπτικό για την σχέση με τον πατέρα του.

«Οι δικοί μου γονείς ήταν κάθετοι, του τύπου άμα θέλεις μόνος σου», ανέφερε ο γνωστός πρωταγωνιστής και σεναριογράφος.

«Δούλεψα μπάρμαν και σερβιτόρος γιατί ήμουν μικρούλης και ολομόναχος, παρότι είχα μεγαλώσει με έναν τρόπο που υπήρχαν ανέσεις, ολομόναχος επιβίωσα. Κι έκανα να μιλήσω στον πατέρα μου πέντε χρόνια, για να μπορέσουμε να ξαναμιλήσουμε λίγο πριν πεθάνει. Γιατί το κατάλαβα και το κατάλαβε και έπρεπε να αποχαιρετιστούμε. Έτσι έγινε», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Εγώ το έκανα μόνος μου, ενώ παράλληλα ήμουν στην ιατρική, πήγαινα στη θεατρική σχολή και το βράδυ δούλευα σε μπαρ. Και έτσι έμαθα. Τώρα μου λένε «μα πώς το κάνεις όλο αυτό»; Έμαθα να κοιμάμαι τέσσερις ώρες την ημέρα κι αυτό έμεινε για πάντα», υπογράμμισε.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός γνωστοποίησε πως οι γονείς του δεν του είχαν παραστεί ως θεατές σε κάποια από τις πρώτες του παραστάσεις.

«Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θυμάται ότι όταν έπαιξα στην Πορνογραφία του σπουδαίου Μάνου Χατζηδάκι, δεν ήρθαν να με δουν. Θυμάται ότι όλοι έβγαιναν ο Τζούμας, η Σπαφώ Νοταρά η συγχωρεμένη και όλοι οι πρωταγωνιστές οι νεότεροι, έβγαιναν από το θέατρο στο τέλος με παρέες που είχαν έρθει να τους δουν, στην πρεμιέρα, γονείς, φίλους, δεσμούς, κι εγώ, ένα παιδί 24 χρονών, μόνος μου με ένα λουλούδι που μου είχε στείλει η αδερφή μου, με ένα τριαντάφυλλο. Και με ρώτησε «εσύ Χάρη περιμένεις κανέναν» και απάντησα «Όχι, αλλά μου έστειλε αυτό το λουλουδάκι η αδερφή μου» Ο ίδιος το λέει. Κι εγώ που το ακούω συγκινούμαι».

Ωστόσο, δεν παραλείπει να υπογραμμίσει πως αυτά τα προσωπικά βιώματα έχουν επηρεάσει και τη συγγραφή του.

«Έτσι γίνεται ένας συγγραφέας. Από τις μεγάλες συγκινήσεις γεννιέται η τέχνη. Πολύ περισσότερο από ότι από την χαρά. Από τον γνήσιο πόνο. Εκεί είναι η μεγάλη ανάγκη να εκφραστείς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη After Dark (@afterdarkskaitv)

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Gossip: Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το χόρευε πάντα…

Gossip
Gossip: Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Ο Διονύσης Ατζαράκης, με το γνωστό του χιούμορ, πέταξε μια καυστική ατάκα για τις «προβλέψεις» του Άρη Πορτοσάλτε και όχι μόνο. Όλο το βίντεο για τα Τέμπη

Gossip
Gossip: Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Από γατάκια έως σκοτεινά καμαρίνια, οι απαιτήσεις διασημοτήτων ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Gossip
VIRAL: Για ποιο λόγο κατέβηκε πραγματικά το βίντεο του Μαρινάκη;

Για ποιο λόγο κατέβηκε πραγματικά το βίντεο του Μαρινάκη;

Το πρόσφατο περιστατικό που αφορά τον Κοσμά Μαρινάκη, καθηγητή Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον. Ποιος είναι ο Κοσμάς Μαρινάκης, τι συνέβη και ποια ήταν η αντίδρασή του σε αυτή την εξέλιξη;

VIRAL
Κοινωνία: «Ποιο είναι το Απαγορευμένο Περιεχόμενο του Επίμαχου Βίντεο που Εξαναγκάστηκε να Κατεβάσει ο Μαρινάκης;»

«Ποιο είναι το Απαγορευμένο Περιεχόμενο του Επίμαχου Βίντεο που Εξαναγκάστηκε να Κατεβάσει ο Μαρινάκης;»

..το περιεχόμενο του επίμαχου βίντεο που εξαναγκάστηκε να αποσύρει "βιαίως" ο Κοσμάς Μαρινάκης, καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης και ειδικό σε χρηματοοικονομικά και διεθνείς αγορές.

Κοινωνία
Gossip: Αυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα που πήρε τα μυαλά του Ικάρντι

Αυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα που πήρε τα μυαλά του Ικάρντι

Η γυναίκα που έχει πάρει το μυαλό του Μάουρο Ικάρντι.

Gossip
Gossip: Η Τζούλια Αλεξανδράτου μικρό κοριτσάκι στο μπαλέτο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μικρό κοριτσάκι στο μπαλέτο

Το σπάνιο βίντεο με την Τζούλια Αλεξανδράτου σε μικρή ηλικία.

Gossip
Gossip: Ο Σώτης Βολάνης πίνει πάνω στην πίστα!

Ο Σώτης Βολάνης πίνει πάνω στην πίστα!

Ο Σώτης Βολάνης κάνει «χαμό» στη Θεσσαλονίκη.

Gossip
ΠΑΟΚ: Για αυτήν λιώνει ο Κωνσταντέλιας

Για αυτήν λιώνει ο Κωνσταντέλιας

Η κοπέλα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Γιάννη Κωνσταντέλια.

ΠΑΟΚ
Gossip: Αποκάλυψη – Με αυτό αισθάνεται άβολα η Φαίη Σκορδά

Αποκάλυψη – Με αυτό αισθάνεται άβολα η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

Gossip
Gossip: ΣΟΚ – Χυδαίο σχόλιο άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου

ΣΟΚ – Χυδαίο σχόλιο άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου

Το σχόλιο που την ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου για την εμφάνισή της

Gossip
Gossip: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι του καιρού Πετρούλα Κωστίδου (ΦΩΤΟ)

Πώς είναι σήμερα το κορίτσι του καιρού Πετρούλα Κωστίδου (ΦΩΤΟ)

Η Πετρούλα Κωστίδου, το χαρούμενο κορίτσι του καιρού, έγινε μία άλλη!

Gossip
Τένις: Το διάσημο ζευγάρι, η «Ομάδα Τσιτσιδόσα» απάντησε στις φήμες

Το διάσημο ζευγάρι, η «Ομάδα Τσιτσιδόσα» απάντησε στις φήμες

Το τελευταίο διάστημα, πολλές εικασίες έχουν γίνει για ένα από τα πιο καυτά αθλητικά ζευγάρια. Τα ΜΜΕ έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση στη σχέση των τενιστών Στέφανου Τσιτσιπά και Πάουλα Μπαντόσα. Ο Έλληνας και η Ισπανίδα αποφάσισαν να απαντήσουν σε όλα τα δημοσιεύματα.

Τένις
Gossip: Η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ μεγάλωσε και έγινε μοντέλο – Δείτε πως είναι τώρα

Η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ μεγάλωσε και έγινε μοντέλο – Δείτε πως είναι τώρα

Η μεγαλύτερη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ ασχολείται πλέον με το μόντελινγκ, περπατώντας για πρώτη φορά στην πασαρέλα της εβδομάδα μόδας του Μιλάνο

Gossip
Gossip: Φαίη Σκορδά: Πάγωσε όλο το πλατό με τη σοκαριστική αποκάλυψη

Φαίη Σκορδά: Πάγωσε όλο το πλατό με τη σοκαριστική αποκάλυψη

Όλα όσα αποκάλυψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην τηλεφωνική σύνδεση με το πάνελ της εκπομπής «Fay’s Time»

Gossip
Gossip: Τέλος η Μαριάντα Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της – Ποια ήταν η αιτία;

Τέλος η Μαριάντα Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της – Ποια ήταν η αιτία;

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαριάντα Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση!

Gossip
Gossip: Απόστολος Γκλέτσος: Έχω προσωπική κόντρα με τον Μητσοτάκη

Απόστολος Γκλέτσος: Έχω προσωπική κόντρα με τον Μητσοτάκη

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε πως βρίσκεται σε προσωπική κόντρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο ωστόσο θα συνεργαστεί, αν εκλεγεί.

Gossip
Gossip: Βανδή – Μπισμπίκης: Δεν φαντάζεστε πως γνωρίστηκαν στη Πάρο

Βανδή – Μπισμπίκης: Δεν φαντάζεστε πως γνωρίστηκαν στη Πάρο

Όλο το παραρασκήνιο γύρω από τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το πώς έγινε η γνωριμία τους

Gossip