Sportime

Έρρικα Πρεζεράκου: Δακρυσμένη μετά το 5ωρο χειρουργείο (vid)

Μεγάλο διαδικτυακό κύμα συμπαράστασης και αγάπης δέχτηκε η Έρρικα Πρεζεράκου από χθες το απόγευμα, αφότου έγινε γνωστό το ατύχημα που είχε στο χέρι της.

Γεωργία Τσιαρλή 1 λεπτά ανάγνωσης
Έρρικα Πρεζεράκου: Δακρυσμένη μετά το 5ωρο χειρουργείο (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μεγάλο διαδικτυακό κύμα συμπαράστασης και αγάπης δέχτηκε η Έρρικα Πρεζεράκου από χθες το απόγευμα, αφότου έγινε γνωστό το ατύχημα που είχε στο χέρι της.

Η Έρρικα Πρεζεράκου έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της ακρωτηριάσει δυο δάχτυλα.

Σήμερα η ίδια μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται έστειλε το δικό της μήνυμα.

Στο βίντεο που κοινοποίησε στο instagram ακούγεται να λέει με συγκίνηση:«Χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος που πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου».

Είστε ολοι οικογενεια μου .. αυτο ειστε... 🙏🙏❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις 8 Αύγ, 2020 στις 2:42 πμ PDT

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα