GOSSIP

Εύη Δρούτσα: «Ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο που δεν μπορεί να αναπνεύσει»

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στο Happy Day για τη σχέση της με τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί. Ξεχωριστή θέση στα όσα είπε είχε ο Βασίλης Καρράς. 
Εύη Δρούτσα: «Ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο που δεν μπορεί να αναπνεύσει»

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στο Happy Day για τη σχέση της με τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί. Ξεχωριστή θέση στα όσα είπε είχε ο Βασίλης Καρράς. 

Η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε στον Alpha πως ήταν από τους μόνους στιχουργούς που δε θέλησε να έχει ποτέ κοινωνικά πάρε-δώσε, όμως, έκανε παρέα με κάποιους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο και ανέφερε με ποιους.

«Με τον Στέφανο Κορκολή κάναμε πάρα πολλή παρέα. Ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί σε ένα σπίτι.

Με την Άννα Βίσση έκανα πολλή παρέα, όταν πρωτοχώρισε. Εξακολουθώ να είμαι φίλη της, αλλά δεν ήμουν φίλη της στο να πάμε να φάμε, να κάνουμε… Την εποχή που συνεργάστηκα με τον Αλκαίο, τον βρήκα πεταμένο σε ένα συρτάρι. Είπα στην εταιρία, ότι θέλω να τον πάρω και να τον φτιάξω. Είπα ότι θα κάνω τον Αλκαίο φίρμα».

Στο μεταξύ, η Εύη Δρούτσα εξέφρασε την πικρία της, υπογραμμίζοντας «με ρωτάς αν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα; Εκτός από τον Τερζή» και πρόσθεσε για τους τραγουδιστές που αισθάνονται σταρς «δεν έχω πίκρα που δε μου έδωσαν χρήματα, αλλά γιατί δεν σκέφτηκαν πως τους βοήθησα, να με έπαιρναν ένα τηλέφωνο τα Χριστούγεννα».

Η Εύη Δρούτσα ενοχλείται που ο Βασίλης Καρράς πάχυνε και δεν μπορεί ν’ αναπνεύσει.

Τέλος, μίλησε και για τον Βασίλη Καρρά, επισημαίνοντας «με ενοχλεί ο Καρράς που έχει παχύνει τόσο, δε μπορείς να είσαι τόσο παχύς και να μη μπορείς να αναπνεύσεις. Για σένα και τον άλλο που σε βλέπει».

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Gossip: Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Νέα ζωή στο Μεξικό μαζί με τη Ρουμάνα καλλονή Ιωάννα

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης άφησε πίσω του την Ευρώπη και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο ζωής και καριέρας, αυτή τη φορά στο Μεξικό

Gossip
Gossip: Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Το πήρε το κορίτσι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αρραβωνιάστηκαν με την ίδια να δείχνει στα σόσιαλ το δαχτυλίδι που της χάρισε

Gossip
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπητά ζευγάρια της νέας γενιάς, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Αναστασία Μαγαλιού, προχωρούν με σιγουριά στο επόμενο κεφάλαιο της σχέσης τους.

Στίβος
Gossip: Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Τζένη Θεωνά: Μαμά για δεύτερη φορά – Πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά ετοιμάζεται να γίνει ξανά μαμά και ζει αυτή την τρυφερή περίοδο της ζωής της μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα.

Gossip
ΠαραFootball: Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Νίκος Γιαννακόπουλος: Σε σχέση με πασίγνωστη και πανέμορφη ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου

Η ηθοποιός Νίκη Λάμη και ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Νίκος Γιαννακόπουλος, ζουν έναν διακριτικό αλλά όμορφο έρωτα, αποφεύγοντας τα social media και την προβολή.

ΠαραFootball
Gossip: Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Έντρικ : Τον είδε, τον αγάπησε, μετά έμαθε για την Παλμέιρας…

Η Gabriely Miranda δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Έντρι όταν τον είδε πρώτη φορά – την κέρδισε το βλέμμα του. Ο έρωτας ήταν με την πρώτη ματιά.

Gossip
Gossip: Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του Κούγια

Το χόρευε πάντα…

Gossip
Gossip: Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Διονύσης Ατζαράκης : Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο βίντεο! Ρωτήστε τον Πορτοσάλτε που θα το έχει πριν το γυρίσω!

Ο Διονύσης Ατζαράκης, με το γνωστό του χιούμορ, πέταξε μια καυστική ατάκα για τις «προβλέψεις» του Άρη Πορτοσάλτε και όχι μόνο. Όλο το βίντεο για τα Τέμπη

Gossip
Gossip: Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Ποιος ζήτησε ένα καμαρίνι γεμάτο γατάκια; Οι πιο αστείες απαιτήσεις διασημοτήτων!

Από γατάκια έως σκοτεινά καμαρίνια, οι απαιτήσεις διασημοτήτων ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Gossip