Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Ιωνικός: Ο Μαχαίρας άνοιξε κουβέντα για εξτρέμ

Χάνει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ο Μαχαίρας και ο Ιωνικός αναζητά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του

Αντώνης Τσιράκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ιωνικός: Ο Μαχαίρας άνοιξε κουβέντα για εξτρέμ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Κάθε τραυματισμός και ειδικά όταν είναι σοβαρός βάζει νέα δεδομένα. Έτσι και ο Ιωνικός είναι αναγκασμένος να ψάξει για εξτρέμ, αφού ο Θεοδόσης Μαχαίρας υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Από τη στιγμή που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Πανιώνιο φαινόταν ότι δεν είναι απλό το θέμα του. Γι' αυτό και αυτομάτως άπαντες τέθηκαν σε επιφυλακή στη Νίκαια. Δεν είναι απλό, όμως, να βρεθεί τώρα κάτι αξιόλογο.

Ήδη οι παίκτες που προτείνονται είναι αρκετοί, αλλά δεν πείθουν. Ο Ιωνικός δεν θέλει να πάρει έναν ποδοσφαιριστή απλώς για να τον πάρει. Θεωρητικά ο Μαχαίρας ξεκινούσε τη σεζόν ως τρίτος εξτρέμ. Θα είχε ενεργό ρόλο, δεν θα ήταν συμπληρωματικός. Την Τρίτη (31/8) η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται, αλλά η αγορά των ελεύθερων παραμένει ανοιχτή. Για ευνόητους λόγους, πάντως, θα προτιμούσαν να τελειώσουν οι «κυανόλευκοι» άμεσα το θέμα και να μην πάνε σε ελεύθερο που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να βρει τα πατήματά του. Οι πιθανότητες, βέβαια, δεν είναι με το μέρος τους.

Διαβάστε επίσης:

Σεμέδο: Αυτές τις ποινές αντιμετωπίζει αν κριθεί ένοχος

Big Brother: Το λευκό δωμάτιο τον τρέλανε, δεν περνάει ο χρόνος

ΕΟΚ: Απίστευτο και όμως αληθινό, σκάνδαλο με τη λίστα των σωματείων που προσέφυγαν για αναβολή των εκλογών

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ionikos FC (@ionikosfcofficial)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αντώνης Τσιράκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα