Sportime

Ηρακλής: Αποστολή με Κανακούδη και Περόνε

Ο Ηρακλής έχει στην αποστολή τον Κανακούδη επτά μήνες μετά το χειρουργείο για τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ηρακλής: Αποστολή με Κανακούδη και Περόνε
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ηρακλής έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο αυτή την αγωνιστική στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Εργοτέλη, αλλά θα έχει δύο σημαντικές επιστροφές.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι είδε τον Εμάνουελ Περόνε να αναρρώνει πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και τον πήρε στην αποστολή.

Ωστόσο, το σημαντικό νέο είναι από την περίπτωση του Πέτρου Κανακούδη. Ο έμπειρος μέσος προπονείται σε φουλ ρυθμούς έπειτα από επτά μήνες και το σοβαρό χειρουργείο που υποβλήθηκε.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Πέτρος Ορφανίδης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις, όπως και ο Χρήστος Κουκόλης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τροΐζι ανακοίνωσε την αποστολή, για τον αγώνα που έχει ο Ηρακλής, στην οποία είναι οι:

Καχριμάν, Γιαγκιόζης, Κανακούδης, Βιτλής, Κουτρομάνος, Νιάμπουγιου, Γιαννίτσης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Μουνιόθ, Ντούνης, Καθάριος, Κλέιτον, Ρόβας, Περόνε, Τσίπρας, Μπορίκο.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League 2 Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα