Ηρακλής: Στο Καυτανζόγλειο θα φανεί η ομάδα του Ματσάρι
Η διακοπή αλλάζει τις απαιτήσεις για τον Ηρακλή
Ο Ηρακλής πήγε στη διακοπή με έξι βαθμούς, τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα και ένα σημαντικό 0-0 απέναντι στον Άρη. Δεν έχει εντυπωσιάσει, αλλά έχει αρχίσει να αποκτά κάτι που χρειάζεται κάθε νεοφώτιστη ομάδα: τρόπο να παίρνει αποτέλεσμα.
Ο Βάλτερ Ματσάρι έχτισε πρώτα την άμυνα. Μετά το 4-0 της πρεμιέρας από την ΑΕΚ, ο Ηρακλής δέχθηκε μόλις δύο γκολ στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.
Το επόμενο βήμα είναι ξεκάθαρο. Χρειάζεται περισσότερο ποδόσφαιρο με την μπάλα και περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Η διακοπή έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Ματσάρι και Μονεμβασιώτης ξεκαθάρισαν όσα τους χώριζαν και η διοίκηση έδωσε απόλυτη στήριξη στον Ιταλό.
Παράλληλα, ο νεοαποκτηθείς Ξάντε Σίλβα δίνει ακόμη μία επιλογή στα άκρα, ενώ ο Μπαρσένας θα χρειαστεί χρόνο μετά την αρθροσκόπηση στο γόνατο.
Στις 11 Οκτωβρίου έρχεται ο Λεβαδειακός και όλα δείχνουν επιστροφή στο Καυτανζόγλειο, μόλις ολοκληρωθεί η πιστοποίηση.
Εκεί πλέον ο Ηρακλής δεν θα χρειάζεται μόνο να αντέχει. Θα πρέπει να επιβάλλεται.
