Sportime

Η Σεβίλλη πήρε τον Ματσίν και η Τζιρόνα προπονητή από… τη Σίτι

Ο Πάμπλο Ματσίν είναι ο πρώτος Ισπανός τεχνικός των «νερβιονένσες» μετά τον Έμερι

Άγγελος Ρουχωτάς 1 λεπτά ανάγνωσης
Η Σεβίλλη πήρε τον Ματσίν και η Τζιρόνα προπονητή από… τη Σίτι
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Εκανε τρομερή δουλειά στη Τζιρόνα και ήρθε η ώρα να την εξαργυρώσει. Ο Πάμπλο Ματσίν που ανέβασε τους Καταλανούς από τη Segunda και τους έφτασε ένα βήμα πριν το Europa, είναι ο νέος τεχνικός της Σεβίλλης.

Οι «νερβιονένσες» δίνουν έτσι τα κλειδιά σε Ισπανό προπονητή μετά μια διετία και τον Ουνάι Έμερι, αφού μόνο ο Σαμπάολι αποδείχτηκε άξιος συνεχιστής του, με τους Μπερίτσο και Μοντέλα να αποτυγχάνουν και την ομάδα να τερματίζει κάτω από την (ακόμα και) από την συντοπίτισσα Μπέτις.

https://twitter.com/SevillaFC/status/1001146423763787776

Οσον αφορά την Τζιρόνα δεν πρόκειται να ψαχτεί μακριά για τον νέο της προπονητή, αφού θα αξιοποιηθεί ο… δίαυλος που υπάρχει με την Μάντσεστερ Σίτι. Ενας από τους βοηθούς του Πεπ Γκουαρδιόλα στους «πολίτες» αναμένεται να πάρει… προαγωγή, αφού Ντομένεκ Τορέντ ή Μικέλ Αρτέτα είναι οι επικρατέστεροι.

Άλλωστε ο αδερφός του Καταλανού προπονητή, Πέρε, έχει μετοχές στο σύλλογο.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Άγγελος Ρουχωτάς

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα