Sportime

Ευρωπαϊκό Formula Kite: Δυνατό ξεκίνημα του Αλέξανδρου Κάμερον Μαραμενίδη στην Τουρκία

Ο Ελληνας ιστιοπλόος δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και σαφώς έχει τις δυνατότητες για μια πολύ καλή εμφάνιση.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ευρωπαϊκό Formula Kite: Δυνατό ξεκίνημα του Αλέξανδρου Κάμερον Μαραμενίδη στην Τουρκία. Ο Ελληνας ιστιοπλόος δείχνει ότι είναι σε καλή
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ευρωπαϊκό Formula Kite: Με 4 ιστιοδρομίες ξεκίνησε στην Ούρλα της Τουρκίαςτο open ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ολυμπιακής κατηγορίας Formula Kite. Η χώρα μας εκπροσωπείται με τρία σκάφη, δυο στους άνδρες και ένα στις γυναίκες.

Στους άνδρες συμμετέχουν 37 σκάφη από 18 χώρες και ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης ξεκίνησε εντυπωσιακά. Τερμάτισε 6, 2, 4 και 1 αντίστοιχα και με 7 βαθμούς ποινής βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Ελληνας ιστιοπλόος αφαίρεσε ήδη την πρώτη κούρσα που ήταν και η χειρότερή του. Δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και σαφώς έχει τις δυνατότητες για μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Αναστάσιος Γκαρίπης τερμάτισε 17, 18 (την «πέταξε» ως τη χειρότερή του), 16 και 18 και με 51 βαθμούς είναι 36ος.

Στις γυναίκες τρέχουν 22 σκάφη από 16 χώρες και η Αργυρώ Κρότση βρίσκεται στην τελευταία θέση με 63 βαθμούς. Τερμάτισε 21, 20, 22 (την αφαίρεσε) και 22 αντίστοιχα.

Ο αγώνας ολοκληρώνεται την Δευτέρα 19 Μαϊου.

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ 470 ΤΟΥ ΣΠΛΙΤ

Δύο ακόμη ιστιοδρομίες έγιναν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης 470 mixed που διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας.

Στην 6η κούρσα τα αδέλφια Λάμπης και Ελένη Γιαννούλη χρεώθηκαν με 38 βαθμούς ποινής (μαύρη σημαία), όπως και 20 ακόμα πληρώματα σε σύνολο 37 σκαφών από 14 χώρες. Στην 7η ιστιοδρομία τερμάτισαν 18οι και με 144 βαθμούς εξακολουθούν να βρίσκονται στην 28η θέση της γενικής κατάταξης.

Επίσης σε κατηγορίες: Άλλα Αθλήματα Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα