Sportime

Πρωταθλητές Μάντης – Καγιαλής στα 470

Ολοκληρώθηκαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα ιστιοπλοΐας σε τρεις κατηγορίες

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Πρωταθλητές Μάντης – Καγιαλής στα 470
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή να έχουν εύκολο έργο, ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας σε τρεις κατηγορίες, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Στα 470 οι Μάντης και Καγιαλής με 17 β. σε 9 ιστιοδρομίες κέρδισαν εύκολα τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδος, με τους Παπουτσόγλου και Ορφανό να ακολουθούν στην δεύτερη θέση με 18β. και τους Αναθασόπουλο και Τασσιό στην τρίτη με 24β.

Στα Finn πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Μιτάκης του ΝΟΕ με 10 β., με τον Κύπριο Π. Ιορδάνου να είναι δεύτερος με 24 β. και τον Α. Τσότρα να ακολουθεί τρίτος με 31β.

Τέλος, στα 49er νικητές ήταν οι Σ. Σωτηρίου - Δ. Μπενάκης με 11 β., δεύτεροι οι Π. Καμπουρίδης - Σ. Νούτσος με 14 β. και τρίτοι οι Γ. Βάσιλας - Α.Παναγιωτίδης με 20 β.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα