Sportime

Γιουβέντους: Ο Σάρι «τελειώνει» τον Σάμι Κεντίρα!

Ο 32χρονος μέσος δεν ταιριάζει στο πλάνο παιχνιδιού του Ιταλού τεχνικού

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Γιουβέντους: Ο Σάρι «τελειώνει» τον Σάμι Κεντίρα!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Γιουβέντους πλέον, έχει μπει σε μία άλλη εποχή, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να είναι ο άνθρωπος που θα χτίσει τους πρωταθλητές Ιταλίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ιταλός προπονητής σε συνεργασία με την διοίκηση των «μπιανκονέρι» έχουν ξεκινήσει για τα καλά το σχεδιασμό και εκτός όμως από τις μεταγραφές, στη «Γηραιά Κυρία» αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού σάιτ «Calciomercato.com», πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκεται ο Σάμι Κεντίρα.

Ο 32χρονος μέσος δεν ταιριάζει στο πλάνο παιχνιδιού του πολύπειρου Ιταλού κόουτς και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν το φετινό καλοκαίρι.

Βέβαια, ο Γερμανός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά αυτό δεν αναμένεται να αποτελέσει μεγάλο εμπόδιο για την ιταλική ομάδα.

Στη Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να βρουν τη χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας, καθώς δεν προτίθεται να ζητήσουν πολλά χρήματα για την παραχώρησή του ποδοσφαιριστή σε ομάδα που θα ενδιαφερθεί για την αγορά του.

Ο Σάμι Κεντίρα ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 17 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Σε γενικές γραμμές προσέφερε πολλά στην ομάδα του Τορίνο, ωστόσο θεωρείται πως ο κύκλος του έκλεισε, με τους Γιουβεντίνους να αναζητούν κάτι καλύτερο για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1142794688061198336

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα