Sportime

Ικανοποίηση στο επιτελείο του Ρονάλντο

Ο Πίτερ Κρίστιανσεν είπε ότι είδε την εξέταση των στοιχείων και είναι ικανοποιημένος – Προς υπεράσπιση του Ρονάλντο η Νερέιδα Γκαγιάρδο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ικανοποίηση στο επιτελείο του Ρονάλντο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από τις κατηγορίες τη Κάθριν Μαγιόρκα έχει πάρει το δρόμο της και ο δικηγόρος του Πορτογάλου, Πίτερ Κρίστιανσεν είναι αρκετά ικανοποιημένος από τις εξελίξεις.

Σε δηλώσεις που έκανε στην πορτογαλική εφημερίδα είπε ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος από την εξέταση των στοιχείων. Συγκεκριμένα τόνισε στην «Correio de Manha»: «Είμαι ικανοποιημένο από αυτό που είδα»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους έχει καταβάλει περίπου 860.000 ευρώ για την υπεράσπισή του.

Στο μεταξύ, μία παλιά… συμβία του Πορτογάλου, η Νερέιδα Γκαγιάρδο, έσπευσε προς την υπεράσπισή του και σε δηλώσεις που έκανε τόνισε: «Από όσο μπορώ να τον γνωρίζω, μπορώ να πω ότι είχε ανέκαθεν άψογη συμπεριφορά. Δεν τον θεωρώ επιθετικό πρόσωπο, απολύτως τίποτα από όλα αυτά».

http://www.sportime.gr/podosfairo/170132/o-ronalnto-tha-paei-stis-ipa-to-2020/

http://www.sportime.gr/podosfairo/167281/o-ronalnto-plirose-tin-magiorka-alla-einai-athoos/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα