Sportime

Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ο πιο διαβόητος κακοποιός του κόσμου (vid)

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ο πιο διαβόητος κακοποιός του κόσμου (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο 57χρονος Γεωργιανός είναι ο πιο επικίνδυνος κακοποιός του κόσμου, σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ.

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε την Τετάρτη (18/4) ο διαβόητος αρχικακοποιός Λάσα Σουσανασβίλι, ο επονομαζόμενος «Το Λίπος». Ο 57χρονος αρχιμαφιόζος είναι ο αρχηγός της ρωσο-γεωργιανής μαφίας και έφερε τον τίτλο: Vor V Zakone, (μτφ: «κλέφτης του νόμου»).

Μαζί με τον Σουσανασβίλι, συνελήφθησαν ύστερα από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, άλλα 11 άτομα που ανήκουν στη σπείρα. Ανάμεσα σε αυτούς, ένας 56χρονος και ένας 49χρονος, που θεωρούνται τα «πρωτοπαλίκαρα» του μαφιόζου.

Να σημειωθεί ότι ο Γεωργιανός είχε ξανασυλληφθεί το 2012 σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και είχε καταδικαστεί για τις πράξεις του πρωτόδικα σε 14 έτη. Στη συνέχεια όμως αποφυλακίστηκε, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων. Για την αποφυλάκιση του είχε επικαλεστεί λόγους υγείας.

Η σπείρα του Γεωργιανού, μετά την αποφυλάκιση του, είχε απλώσει τη δράση της στην Θεσσαλονίκη θεωρείται υπεύθυνη για 56 διαρρήξεις και κλοπές, με τη λεία να εκτιμάται σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δείτε το βίντεο από την προσαγωγή του αρχιμαφιόζου στον εισαγγελέα:

http://www.dailymotion.com/video/x6i1h1i

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα