Sportime

Εφιάλτης... έγινε το «Όνειρο» της Γιάννας Τερζή – Ξέσπασε σε δάκρυα! (vid)

Sportime Team 2 λεπτά ανάγνωσης
Εφιάλτης... έγινε το «Όνειρο» της Γιάννας Τερζή – Ξέσπασε σε δάκρυα! (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση, η Γιάννα Τερζή δεν κατάφερε να προκριθεί στον Τελικό της Eurovision 2018.

Σε αντίθεση με την Ελένη Φουρέιρα που όχι μόνο προκρίθηκε στον τελικό, αλλά γνωρίσε την αποθέωση του κοινού κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του «Fuego».

Με την «εκρηκτική» της παρουσία, η τραγουδίστρια της «pop», κατάφερε να μετατρέψει την κυπριακή συμμετοχή, από «αουτσάιντερ» σε ένα από τα φαβορί, ακόμα και για τη νίκη στον διαγωνισμό!

«Έλαμψε» η Φουρέιρα στον ημιτελικό – Η εμφάνιση της Ελλάδας (vids)

Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση της η Γιάννα Τερζή, που δεν κατάφερε να πείσει τους «eurofans», παρά την έξοχη ερμηνεία της στο τραγούδι «Όνειρο μου», σε σε μουσική και στίχους της ίδιας, του Άρη Καλημέρη, του Μιχάλη Παπαθανασίου και του Δημήτρη Σταματίου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά τον αποκλεισμό, η Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση της κατά την αποχώρηση της από το Altice Arena της Λισαβίνας.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας ήταν φανερά απογοητευμένη και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το στάδιο. Το μόνο που κατάφερε να πει τελικά ήταν ότι δεν το έχει ξανακάνει, οπότε και δεν ξέρει τι πήγε λάθος, ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Εντύπωση μάλιστα έκανε το γεγονός ότι η τραγουδίστρια έφυγε με άλλο αυτοκίνητο και όχι με αυτό της ελληνικής αποστολή. Δείτε το βίντεο του tlife.gr:

https://www.youtube.com/watch?v=cUOrrADSbMY

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα