Sportime

Αγαπώ την Οικογένεια: Μεγάλη γιορτή στο Άλσος Βεΐκου με δράσεις και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους

Η εκδήλωση Αγαπώ την Οικογένεια στο Άλσος Βεΐκου φέρνει δράσεις παιχνίδι και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.

Ανδρέας Βρεττάκος 2 λεπτά ανάγνωσης
ekdilosi alsos veikoy anotati sinomospondia politeknon agapo tin oikogeneia
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η εκδήλωση «Αγαπώ την Οικογένεια» επιστρέφει στις 10 Μαΐου στο Άλσος Βεΐκου, καλώντας οικογένειες από όλη την Αττική σε ένα ανοιξιάτικο απόγευμα γεμάτο δράσεις.

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή της πρώτης διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ, όπου χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών», η πρωτοβουλία επανέρχεται με στόχο να ενισχύσει τον θεσμό της οικογένειας και να φέρει κοντά μικρούς και μεγάλους μέσα από κοινές εμπειρίες. Η φετινή εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, φιλοδοξεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή και δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα ξεκινά από τις 17:00 και απλώνεται σε όλο το άλσος. Περισσότερα από 20 θεματικά περίπτερα θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε δημιουργικές και ψυχαγωγικές δράσεις. Παιχνίδι, κατασκευές, ζωγραφική, βιωματικά εργαστήρια και δραστηριότητες φιλαναγνωσίας συνθέτουν ένα περιβάλλον όπου η οικογένεια γίνεται το κέντρο της εμπειρίας. Παράλληλα, θα υπάρχουν ομαδικά παιχνίδια και αθλητικές δράσεις, ενώ δεν θα λείψουν και στιγμές χαλάρωσης με γευστικές επιλογές.

Η κορύφωση της ημέρας έρχεται το βράδυ, στις 20:00, με συναυλία παιδικών χορωδιών σε ανοιχτό χώρο του Άλσους. Το πρόγραμμα θα διευθύνει ο μουσικοσυνθέτης Βασίλης Χατζηνικολάου, ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Στην εκδήλωση θα υπάρξει και μήνυμα από την Εκκλησία της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας τον συμβολικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας.

Πίσω από τη διοργάνωση βρίσκεται ένα ευρύ δίκτυο φορέων και οργανώσεων, από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων μέχρι συλλόγους γονέων και εθελοντικές ομάδες, που στηρίζουν ενεργά την προσπάθεια. Όλοι μαζί επιχειρούν να δημιουργήσουν μια ημέρα αφιερωμένη στη συνύπαρξη, τη δημιουργία και την κοινή εμπειρία.

ekdilosi alsos veikoy anotati sinomospondia politeknon agapo tin oikogeneia

Ιστοσελίδα: agapotinoikogeneia.gr
Email:info@agapotinoikogeneia.gr

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα και στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook

Instagram

TikTok

Youtube

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ανδρέας Βρεττάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα