Sportime

Δολοφονία στη Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε με το κινητό του τη στιγμή της εκτέλεσης

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία στη Λάρισα, με τον 54χρονο συζυγοκτόνο να ηχογραφεί με το κινητό του τη στιγμή της εκτέλεσης!

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Δολοφονία στη Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε με το κινητό του τη στιγμή της εκτέλεσης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία στη Λάρισα, με τον 54χρονο συζυγοκτόνο να ηχογραφεί με το κινητό του τη στιγμή της εκτέλεσης!

Δολοφονία στη Λάρισα: Σοκ έχει προκαλέσει στη θεσσαλική κοινωνία, η εν ψυχρώ δολοφονία μιας γυναίκας στη Λάρισα, από τον σύζυγο της μέσα στο μαγαζί της αδερφής της, τη στιγμή που νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στο ήδη φριχτό φάκελο της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 54χρονος δολοφόνος φαίνεται πως όχι απλά δεν δίστασε να εκτελέσει την άτυχη γυναίκακαι μητέρα τριών παιδιών αλλά ηχογράφησε μάλιστα με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή της εκτέλεσης!

Ο 54χρονος δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της αποτρόπαιας δολοφονίας ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Το κινητό τηλέφωνο του 54χρονου έχει ήδη κατασχεθεί από την Αστυνομίακαι θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Διαβάστε επίσης:

Συζυγοκτονία – Λάρισα: Οκτώ σφαίρες σκότωσαν εν ψυχρώ την άτυχη 43χρονη – Ήθελε να πάρει διαζύγιο από τον δράστη

Δολοφονία στη Λάρισα: Σοκαριστικά λόγια από τον δράστη – «Έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας στη Μάνη»

Άρης: Προχωρημένες επαφές με Καμαρά

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα