Sportime

Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών στην Ουκρανία - Απομακρύνθηκαν 10.000 πολίτες από την περιοχή

Oι αρχές έκλεισαν τον εναέριο χώρο σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων πάνω από την αποθήκη  

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών στην Ουκρανία - Απομακρύνθηκαν 10.000 πολίτες από την περιοχή
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σειρά εκρήξεων σημειώθηκαν σε αποθήκη πυρομαχικών 176 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, του Κιέβου, νωρίς το πρωί, γνωστοποίησε το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

Οι αρχές εκκενώνουν την περιοχή γύρω από την αποθήκη και ο επικεφαλής των ένοπλων δυνάμεων της Ουκρανίας έσπευσε επιτόπου, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για θύματα εξαιτίας των εκρήξεων, στην περιοχή Τσέρνιγκοφ, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Σπούτνικ, οι αρχές έκλεισαν τον εναέριο χώρο σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων πάνω από την αποθήκη στρατιωτικού υλικού.

Το πρακτορείο επικαλέστηκε ανακοίνωση της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ουκρανίας.

Κατά την ανακοίνωση, απομακρύνονται 10.000 κάτοικοι από την περιοχή, ενώ έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία των τρένων αλλά και των οχημάτων εκεί.

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα