Sportime

Φυσικό αέριο: Πρώην Έλληνας υπουργός καταγγέλλει ότι εσωτερικά συμφέροντα δεν επιτρέπουν την εξόρυξη των ελληνικών υδρογονανθράκων

Όσα κατήγγειλε ο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Γιάννης Μανιάτης

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Όσα κατήγγειλε ο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Γιάννης Μανιάτης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

«Οι αγορές πετρελαίου προς το παρόν δείχνουν μια αναμονή», δήλωσε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Γιάννης Μανιάτης.

Ερωτηθείς για το λόγο που η Ελλάδαδεν τροφοδοτεί την Ευρώπη με φυσικό αέριο, ο κ. Μανιάτης απάντησε ότι «δεν υπάρχει εξωτερικός δάκτυλος που να μας απαγορεύει ή να μας εμποδίζει να αξιοποιήσουμε την περιουσία του ελληνικού δημοσίου».

Ακόμα τόνισε πως, «κάποιοι βολεύονται με το να μη βγάζουμε το δικό μας φυσικό αέριο» και πρόσθεσε ότι «εδώ και τρία με τέσσερα χρόνια θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει διαδικασίες εξόρυξης φυσικού αερίου και να έχουμε τέσσερις εξέδρες δικές μας ώστε να μαζεύουν τα δημόσια ταμεία μας 50-100 εκατομμύρια ευρώ από φόρους και την πώλησή του».

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα