Sportime

Καιρός Κυριακής: Συννεφιά και τοπικές βροχές σε Έβρο και Πελοπόννησο

Βελτιωμένες συνθήκες στις περισσότερες περιοχές, με αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βορειοανατολικά και τα νότια.

Ανδρέας Βρεττάκος 1 λεπτό ανάγνωσης
Γενική εικόνα συννεφιασμένου ουρανού και τοπικής βροχής σε ελληνικό τοπίο.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός, με νεφώσεις που θα αυξηθούν τοπικά από το μεσημέρι, κυρίως στα νότια και βορειοανατολικά.

Η πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών εντοπίζεται στον Έβρο και στη νότια Πελοπόννησο. Στα περισσότερα ηπειρωτικά η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου, με χαμηλότερες τιμές στη Δυτική Μακεδονία και υψηλότερες σε τμήματα της Θεσσαλίας και των νησιών.

Τα φαινόμενα αναμένονται τοπικά και δεν συνιστούν γενικευμένη κακοκαιρία. Για την εξέλιξη ανά περιοχή και τυχόν νεότερη μεταβολή, οι πολίτες μπορούν να συμβουλεύονται τις επικαιροποιημένες μετεωρολογικές ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ανδρέας Βρεττάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα