Sportime

Μύκονος: Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι αλλοδαποί ληστές του ρόλεξ των 90.000 ευρώ (vids)

Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί που άρπαξαν δια της βίας ένα ρόλεξ αξίας 90.000 ευρώ από τη σύζυγο γνωστού βιομήχανου, στη Μύκονο.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Μύκονος: Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι αλλοδαποί ληστές του ρόλεξ των 90.000 ευρώ (vids)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί που άρπαξαν δια της βίας ένα ρόλεξ αξίας 90.000 ευρώ από τη σύζυγο γνωστού Έλληνας βιομήχανου, στη Μύκονο.

Θυμίζουμε οτι στο περιστατικό της 16ης Αυγούστου, ο ένας από τους δύο Ιταλούς χτύπησε τη γυναίκα, άρπαξε το ρολόι και στη συνέχεια το έσκασε μαζί με τον συνεργό του που τον περίμενε πάνω σε μηχανή με πλαστές πινακίδες.

Οι αρχές της Μυκόνου κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες, ωστόσο το πανάκριβο ρόλεξ δεν βρέθηκε πάνω τους το ρολόι καθώς είχαν προλάβει να το προωθήσουν σε άλλο συνεργό τους.

Τελικά οι νεότερες εξελίξεις θέλουν να έχουν συλληφθεί στην Πάτρα από όπου οι δυο Ναπολιτάνοι στην καταγωγή κακοποιοί θα αναχωρούσαν με προορισμό την Ιταλία ακτοπλοϊκώς.

Δείτε το ρεπορτάζ με τις νεότερες πληροφορίες για το περιστατικό με το ρολόι

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα