Sportime

Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία μέσα σε 1 ώρα στην επιστροφή από Χαλκιδική

Μάριος Σταμπουλής 1 λεπτά ανάγνωσης
Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία μέσα σε 1 ώρα στην επιστροφή από Χαλκιδική
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν λίγο νωρίτερα στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Μουδανιών στην είσοδο προς την πόλη. Μάλιστα τα δύο ατυχήματα συνέβησαν μέσα σε μία ώρα και με απόσταση μερικών μέτρων το ένα από το άλλο.

Αρχικά στις 17:00 επί της Ε.Ο, στο ύψος της εξόδου για Θέρμη ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα λεωφορείο συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στα οχήματα ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλκίδα: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και εγκατέλειψε 18χρονη πεζή

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα περίπου στις 18:00 δύο οχήματα συγκρούστηκαν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μεταξύ τους λίγα μέτρα πιο πριν στην έξοδο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία". Από τη σύγκρουση και σε αυτή την περίπτωση σημειώθηκαν μόνον υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τα ατυχήματα δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων με τους οδηγούς να καλούνται να είναι προσεκτικοί.

Πηγή: typosthes.gr

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μάριος Σταμπουλής

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα