Sportime

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Βούλα – Τραυματίστηκαν δέκα παιδιά

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/11) στην περιοχή της Βούλας, στη συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Βούλα – Τραυματίστηκαν δέκα παιδιά
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σύγκρουση ανάμεσα σε σχολικό λεωφορείο με ΙΧ, είχαμε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/11) στην Βούλα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο παραβίασε STOP με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με το σχολικό λεωφορείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Βούλα - Τραυματισμένα δέκα παιδιά

Ως αποτέλεσμα ήταν να τραυματισθούν δέκα παιδάκια προσχολικής ηλικίας. Τα πέντε από αυτά διακομίσθηκαν στο Παίδων με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για τρία κορίτσια και δύο αγόρια ηλικίας από 3 έως 5 ετών.

Οσο για τα υπόλοιπα παιδιά, η πρώτη εκτίμηση αναφέρουν ότι έχουν υποστεί ελαφρύτερα τραύματα, Ωστόσο για προληπτικούς λόγους αναμένεται να διακομισθούν και εκείνα στο νοσοκομείο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα