Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Καντζούρης: «Χρειαζόμασταν πάση θυσία τη νίκη»

Ο Κολοσσός επικράτησε του Άρη με 83-72, με τον προπονητής της ομάδας της Ρόδου Ηλία Καντζούδη να κάνει λόγο για μια πολύ σημαντική νίκη.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Καντζούρης: «Χρειαζόμασταν πάση θυσία τη νίκη»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Κολοσσός επικράτησε του Άρη με 83-72, με τον προπονητής της ομάδας της Ρόδου Ηλία Καντζούρη να κάνει λόγο για μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο κ. Καντζούρης έκανε λόγο για νίκη που ο Κολοσσός είχε ανάγκη πάση θυσία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ντράγκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Κολοσσού: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για πολλούς λόγους, για να διακόψουμε σερί παιχνιδιών που δεν έληξαν με επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το κομμάτι των τραυματισμών, τα παιδιά κατάλαβαν το πόσο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια, παλεύουμε και παίζουμε σαν ομάδα, είμαι ικανοποιημένος και βλέπω την προσπάθεια που γίνεται. Για μας τελειώνει η νίκη εδώ και στη συνέχεια πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει. Στόχος το ματς της επόμενης Τετάρτης και μέσα από την ομαδικότητα να ολοκληρώσουμε τη χρονιά».

Για τον τραυματισμό του Ντράγκοβιτς:

«Δεν είναι απλό, προχωράμε ως έχουμε, και αν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, το βλέπουμε».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗞𝗼𝗹𝗼𝘀𝘀𝗼𝘀 𝗛 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹𝘀 𝗞𝗔𝗘 (@kolossoshhotels)

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα