Sportime

Αδιανόητο περιστατικό! Βίασαν δράκο του Κομόντο τέσσερις κυνηγοί!

Ένα περιστατικό στην Ινδία που για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι το ανθρώπινο είδος είναι το χειρότερο στον πλανήτη.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Αδιανόητο περιστατικό! Βίασαν δράκο του Κομόντο τέσσερις κυνηγοί!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μία τρομερή είδηση έρχεται από την Ινδία, με 4 άνδρες να πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας, μετά το βιασμό ενός δράκου Κομόντο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για κυνηγούν, οι οποίοι μάλιστα είχαν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους και μόλις έγιναν όλα γνωστά οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Τις επόμενες μέρες πρόκειται να δικαστούν από το ινδικό ποινικό δικαστήριο. Όλα αποκαλύφθηκαν από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, αφού πρόκειται για καταφύγιο.

Έτσι είδαν αυτή την αποτρόπαια πράξη και αμέσως έγινε η καταγγελία στις αρχές και έτσι και συνελήφθησαν.

Στις έρευνες που έγιναν στα τηλέφωνα των ατόμων που κρατήθηκαν μετά το περιστατικό, βρέθηκαν οι εικόνες από τις στιγμές που βίασαν τον δράκο του Κομόντο.

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό που δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν έχει όρια στις βιαιότητες που μπορεί να πράξει.

https://youtu.be/28FzV5OHqMU

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα